Skjæreplotter

Våres skjæreplottere gir deg muligheten for å fremstille dine egne skilt, wallstickers, eller utskjæringer i tekstil folie. Enten om det er til hobby bruk, mindre produksjon eller stor produksjon har Skiltproduksjon løsningen til deg. Vi tilbyr et stort utvalg av skjæreplottere til billige priser.

Vi prioriterer stabilitet, ergonomi, kvalitet og holdbarhet til pris frem for alt. Alle våres skjæreplottere er testet og prøvd av erfarne teknikkere innen forsendelse.

Har du bruk for ytterligere rådgivning, er du velkommen til at ringe på tlf. + 47 21 98 88 88 eller mail oss på salg@skilt-produksjon.no.

  Redsail Skæreplotter 70 cm
  Redsail Skæreplotter 70 cm
  5.100 NOK
  4.080 NOK ekskl. mva
   AR24 Skärplotter - 60cm
  9.453 NOK
  7.562 NOK ekskl. mva
  Expert II 24 LX Skjæreplotter - 70cm
  12.860 NOK
  10.288 NOK ekskl. mva
  Puma IV 60 Skjæreplotter
  20.808 NOK
  16.646 NOK ekskl. mva
  Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm
  Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm
  30.271 NOK
  24.217 NOK ekskl. mva
  Jaguar V 61 LX Skjæreplotter
  30.271 NOK
  24.217 NOK ekskl. mva
  RX II 61 Skjæreplotter
  RX II 61 Skjæreplotter
  37.841 NOK
  30.273 NOK ekskl. mva
  Jaguar V 132 Skjæreplotter
  62.443 NOK
  49.954 NOK ekskl. mva
  Jaguar V 132 LX Skjæreplotter
  66.228 NOK
  52.982 NOK ekskl. mva
  RX II 132S Skjæreplotter (Bestillingsvare)
  75.691 NOK
  60.553 NOK ekskl. mva
  Jaguar V 183S Skjæreplotter
  75.691 NOK
  60.553 NOK ekskl. mva
  RX II 183S Skjæreplotter (Bestillingsvare)
  92.723 NOK
  74.178 NOK ekskl. mva

   Lag dine egne skilt enkelt og raskt med en skjæreplotter

   Med en skjæreplotter kan du lage dine egne skilt enkelt, raskt og billig. Eller du kan kutte i tekstilfolie og lage dine egne trykk for f.eks. T-skjorter osv. Skjæreplotterne du finner hos oss er alle CE-merket, kvalitetstestet og de er alle veldig brukervennlige og klare til bruk ved levering. Du installerer programvaren på datamaskinen din. Koble deretter til skjæreplotteren. Du kan nå lage dine egne skilt.

   Skjæreplottere for enkel og rimelig skiltdesign

   En folieskiltmaskin, også kjent som skjæreplotter, brukes av profesjonelle skiltingsfirmaer til å produsere værbestandige skilt, plakater, tavler, etc. De forskjellige typene selvklebende folie har et bakpapir som kan fjernes slik at bare limet blir igjen på folien. Folien kan også brukes til montering på biler, vinduer, båter, motorsykler osv. Hvis bare overflaten er malt og rengjort, vil folien feste seg hvis du følger monteringsanvisningene.

   De typiske foliestørrelsene er 63 cm og 126 cm, noe som betyr at vi først og fremst selger disse skjæreplotter størrelsene. Det gjør filmhåndtering mye enklere å ha en skjæreplotter som passer til folienes optimale dimensjoner.

   Generelt er maskinvaren identisk med en tradisjonell plotter, bortsett fra at blekkpennen erstattes av en veldig skarp plotterkniv, som brukes til å utskjære forskjellige former. Plotteren kan justere knivtrykket enten manuelt eller digitalt, slik at design kan skjæres helt gjennom folien eller bare toppsjiktet. Det er vanligvis bare det øverste laget som skal utskjæres, slik at avfallet kan fjernes og det resterende brukes. Det er imidlertid viktig å ikke kutte det bakre papirlaget som folien sitter på. Du kan også bytte ut knivholderen med en pennholder. Da kan du fremdeles bruke skjæreplotteren for å plotte, siden det ganske enkelt er plotterprogrammet som oversetter tegneinformasjon (f.eks. Fra CAD / CAM og tegneprogrammer) til konturer (skjærebaner) som styrer kniv- eller pennbevegelsene. Både plotterkniver og plotterpenner kan enkelt byttes ut når de er slitt.

   Presisjonsskjæring med skarpe plotterkniver og programmer. 

   Foliekniv er vanligvis utformet som en plotterpenn og montert i et roterende kulelager slik at knivhodet roterer slik at det vender riktig i den retningen det skal begynne å skjære.

   Skjæreplotter-programvaren kan fungere med de fleste anerkjente grafikkprogrammer i EPS- og AI-filformatene fra tidligere versjoner.

   Tekstutklipp er vanligvis bare i 1 farget utklipp, da dette er veldig enkelt. Men du kan også plassere flere farger oppå hverandre hvis du trenger et skilt som er ekstremt holdbart. Det krever imidlertid ekstra håndtering.

   Få ekspertråd for å velge riktig skjæreplottermodell. 

   Det er mange forskjellige skjæreplottere på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal velge, men vi er glade for å gi råd.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.