Chemica Hotmark Revolution

Chemica Hotmark Revolution er en ny universell polyuretanfilm utviklet for forskjellige typer stoffer som bomull, polyester og nylon.
Hotmark Revolution tilbyr også nye bruksområder: hurtig påføring eller lav temperatur og varm eller kald peeling.
Chemica Hotmark tekstiloverførings-strykefilm er en tynn elastisk og klebende transferfolie.
Den er laget av polyuretan flex og brukes til varmeoverføring på bomull, polyester, nylon og lignende fibre. Det anbefales at bak papiret fjernes avkjølt etter varmeoverføringstrykket. Hotmark tekstiltransfer strykefolie er et sertifisert Oeko-Tex-produkt, som betyr at den er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko-Tex-institutter. Vær oppmerksom på at når du bruker hotmark, er det forskjellige overføringstemperaturer på bomull, polyester, nylon, se vår tekstiltrykkveiledning.
Bemærk at der ved brug af hotmark er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon, se vores vejledning i tryk på tekstil

Se Chemicas produktvideo her:

      Har du spørsmål til vår kundeservice?
      Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.