Solventprinter

En solventprinter er en type skriver som bruker solventbasert blekk for å produsere holdbare og værbestandige utskrifter. Denne typen skriver brukes vanligvis for utendørs- og storformatutskrifter, der kvalitet og holdbarhet er viktige faktorer.

Solventbasert blekk består av fargepigmenter, løsemidler og tilsetningsstoffer som sikrer langvarig og vanntett utskrift. Disse skriverne bruker varme og trykk for å fordampe løsemiddelet og binde blekket til mediet, noe som resulterer i en holdbar og motstandsdyktig utskrift.

Fordelene med en solventprinter inkluderer:

Holdbarhet: Solventblekket har utmerket værbestandighet, noe som gjør det egnet for utendørs reklame, skilt og bannere som må tåle sol, regn og vind i lang tid.

Storformatutskrifter: Solventprintere er i stand til å produsere store utskrifter, noe som er ideelt for skiltindustrien, messestands og bilreklamer.

Materiellkompatibilitet: Solventprintere kan jobbe med ulike medier som vinyl, banner, folie, mesh og lerret, noe som gir fleksibilitet og mulighet til å møte ulike kunders behov.

Rask tørking: Solventblekket tørker relativt raskt, noe som gjør det mulig å håndtere utskriftene kort tid etter printprosessen.

Det er viktig å merke seg at arbeid med solventprintere krever en viss sikkerhetsnivå på grunn av de løsemidlene som brukes. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger angående ventilasjon og sikkerhetstiltak for å sikre en trygg arbeidsplass.

Solventprintere er en pålitelig og effektiv løsning for utskrift av holdbare og værbestandige materialer. Deres fleksibilitet og evne til å produsere storformatutskrifter gjør dem til et verdifullt verktøy innen reklame-, skilt- og grafisk industri.      Har du spørsmål til vår kundeservice?

      Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.