Solventprinter

  Roland SG3-300 Storformatskriver
  149.442 NOK
  119.554 NOK ekskl. mva
  Roland SG3-540 Storformatskriver
  200.657 NOK
  160.526 NOK ekskl. mva
  Roland VG3-540 Eco Solvent-skriver
  Roland VG3-540 Eco Solvent-skriver
  255.122 NOK
  204.098 NOK ekskl. mva
  Roland VG3-640 Eco Solvent-skriver
  284.742 NOK
  227.794 NOK ekskl. mva
    

   Solventskriver

   En solventskriver er en type skriver der bruker solventbasert blekk for å produsere holdbare og værbestandige utskrifter. Denne typen skriver brukes vanligvis til utendørs og storformatutskrifter, hvor kvalitet og holdbarhet er viktige faktorer.

   Solventbasert blekk består av fargepigmenter, løsemidler og additiver som sikrer en langvarig og vanntett utskrift. Disse skriverne bruker varme og trykk for å fordampe løsemidlet og binde blekket til mediet, noe som resulterer i en holdbar og motstandsdyktig utskrift.

   Fordeler med en solventskriver inkluderer:

   • Holdbarhet: Solventblekk har fremragende værbestandighet, noe som gjør det egnet for utendørs reklamer, skilter og bannere som skal motstå sol, regn og vind i lang tid.
   • Storformatutskrifter: Solventskrivere er i stand til å produsere store utskrifter, noe som er ideelt for skiltebransjen, messestands og bilreklame.
   • Materialekompatibilitet: Solventskrivere kan jobbe med ulike medier som vinyl, banner, folie, mesh og lerret, noe som gir allsidighet og mulighet for å imøtekomme ulike kunders behov.
   • Rask tørking: Solventblekk tørker relativt raskt, noe som gjør det mulig å håndtere utskriftene kort tid etter utskriftsprosessen.

   Det er viktig å merke seg at arbeid med solventskrivere krever et visst sikkerhetsnivå på grunn av løsemidlene som brukes. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger om ventilasjon og sikkerhetstiltak for å sikre en trygg arbeidsplass.

   Solventskrivere er en pålitelig og effektiv løsning for utskrift av holdbare og værbestandige materialer. Deres allsidighet og evne til å produsere storformatutskrifter gjør dem til et verdifullt verktøy innen reklame-, skilte- og grafisk industri.

   Blekk til solventskriver

   Utforsk vårt utvalg av printerblekk til solventskrivere - skap imponerende og holdbare utskrifter på ulike materialer. Oppdag våre blækeprodukter nå.

   Slapp kreativiteten løs med solventtrykk

   Solventskrivere brukes til å skrive ut på ulike typer medier som er egnet for solventbasert blekk. Disse mediene er designet for å motstå de kjemiske løsemidlene og miljømessige påvirkningene som er forbundet med solventtrykk. Her er noen av de mest vanlige mediene som brukes med solventskrivere:

   • Vinyl: Vinyl er et populært valg for solventtrykk. Det er holdbart, fleksibelt og egnet for utendørs bruk. Vinylmedier kan brukes til å lage skilter, bannere, bilgrafikk og vindusdekorasjoner.
   • Banner: Bannere er store, holdbare medier som brukes til å lage iøynefallende utendørs reklamer og skilter. De er laget av sterkt materiale som kan motstå værforhold som vind og regn.
   • Mesh: Mesh er et perforert medium som tillater luft- og lystransmisjon. Det brukes ofte til å lage store utendørs bannere som skal monteres på gjerder eller bygninger. Meshmedier er ideelle for steder hvor det er viktig å opprettholde ventilasjon eller gi mulighet for gjennomsiktighet.
   • Folie: Folie er et allsidig medium som kan brukes til både innendørs og utendørs applikasjoner. Det kan brukes til å lage dekorative elementer, skilter, vindusgrafikk og mye mer. Det finnes ulike typer folie, inkludert blank, matt og selvklebende folie.
   • Lerret: Solventskrivere kan også skrive ut på lerret, noe som gir mulighet for reproduksjon av kunstverk, fotografier og andre kunstneriske utskrifter. Lerret gir en teksturert og estetisk appell og kan etterfølgende strekkes over en treramme for å skape en innrammet kunstverkseffekt.
   • Papir: Selv om solventskrivere primært brukes til utskrift på holdbare medier, kan de også håndtere ulike papirtyper. Solventtrykte papirutskrifter kan brukes til innendørs plakater, brosjyrer, foldere og andre trykte materialer.

   Det er viktig å velge riktig medium for solventtrykk basert på den spesifikke applikasjonen og det ønskede resultatet.


   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.