Oracal 638 Folie

Oracal 638 er en spesial folie som brukes til wallstickers veggdekorasjoner. Oracal 638 har en semi-permanent kleber som gjør at den er lett avtakelig. Oracal 638 har en matt overflate som gjør at det ikke skjer lysrefleksjoner. Oracal 638 brukes ofte på ujevne overflater som bakgrunns folie. Ved bruk av Oracal 638 som wallsticker folie skal den monteres på en malt vegg med minimum glans 5 maling, ellers kan dens semi-permanente kleber ikke fastgjøres. Da den har en semi-permanent kleber foreskriver produsenten holdbarheten av Oracal 638 opp til 3 år utendørs og evighet innendørs.
Dersom den bestillte farge ikke er på lager eller fjernlager, så forbeholder vi oss rett til å sende en tilsvarende folie, i Oracal 631(prisen vil bli justert).

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.