Varmepresser til trykk på tekstil

Vi gir deg muligheten for å finne presis den varmepresse, som dekker ditt tekstil trykk behov best. Uavhengig av om det er til hobby eller stor produksjon så kan vi levere det du har bruk for. Vi tilbyr et stort utvalg av varmepresse til tekstiltrykk til rimlige priser. Vi prioriterer høy stabilitet, høy ergonomi, høy holdbarhet til en rimelig pris fremfor alt. Alle våre varmepresser blir testet og prøvd av erfarne teknikere innen forsendelse.

Varmepressen er også kjent som transferpresser, da det er samme maskin som brukes til trykkning av transfer merker. Transferpresse - varmepresser er uunnværlig for alle i tekstil bransjen da den gir tekstilene verdiskapelse med unike trykk.


  Håndvarmepresse - 10,6 cm x 6,2 cm
  fra 728 NOK
  582 NOK ekskl. mva
  Håndvarmepresse - 17,7x 12,1cm
  fra 1.349 NOK
  1.079 NOK ekskl. mva
  Håndvarmepresse - 22,5 x 22,5 cm
  fra 2.126 NOK
  1.701 NOK ekskl. mva
  Kompressor inkl. slange til Varmepresse
  4.844 NOK
  3.875 NOK ekskl. mva
  4-i-1 Kop Varmepresse
  4-i-1 Kop Varmepresse
  4.844 NOK
  3.875 NOK ekskl. mva
  Digital Kopp Varmepresse
  5.814 NOK
  4.651 NOK ekskl. mva
  Caps Varmepresser
  Caps Varmepresser
  5.814 NOK
  4.651 NOK ekskl. mva
  Varmepresser 38x29cm
  Varmepresser 38x29cm
  6.397 NOK
  5.118 NOK ekskl. mva
  Kombinert Hobby- Og Caps Varmepresse - 20 x 15 cm
  5.038 NOK
  4.030 NOK ekskl. mva
  4x1 Kopp Varmepresser - Rail System
  4x1 Kopp Varmepresser - Rail System
  6.785 NOK
  5.428 NOK ekskl. mva
  Vertikal Kopp Varmepresse
  Vertikal Kopp Varmepresse
  7.367 NOK
  5.894 NOK ekskl. mva
  Standard 38x38cm varmepresser
  7.755 NOK
  6.204 NOK ekskl. mva
  6x1 Koppvarmepresser
  6x1 Koppvarmepresser
  5.814 NOK
  4.651 NOK ekskl. mva
  Sportsballer Varmepresser
  Sportsballer Varmepresser
  5.814 NOK
  4.651 NOK ekskl. mva
  Multifunktion 3D Sublimation Vakuum varmepresser
  Multifunktion 3D Sublimation Vakuum varmepresser
  5.814 NOK
  4.651 NOK ekskl. mva
  Varmepresse med trykksensor - 40 cm x 50 cm
  Varmepresse med trykksensor - 40 cm x 50 cm
  16.491 NOK
  13.193 NOK ekskl. mva

   Lag dine egne unike klær med en varmepresse

   Varmepressen er designet for å implementere et design for tekstiler som T-skjorte, gensere, bukser, etc. Et overføringsmerke kan preges med varme i en bestemt periode for å overføre merket til stoffet. I tillegg til tekstiltrykk kan varmepresser også brukes til design for krus, tallerkener, puslespill og andre produkter. Ved overføring til annet enn bomull, polyester og skinn, må sublimasjonsfarger og forbruksvarer til sublimasjon brukes.

   Skap personlige gaver med sublimasjon

   Sublimeringsoverføring er en spesiell blekk som skrives ut på sublimeringspapir som overføres til emnet. Motivet har en spesiell overflate designet for å motta sublimasjonsblekk. Overføringen skjer når det dannes en gassart som overføres ved høy temperatur i en lengre periode.

   Pga. at sublimeringsblekk er en kraftig blekkart, så må du kjøre utskrivninger på skriveren dvs. min. 2 ganger i uken må alle farger skrives ut. Hvis dette ikke skjer, tetter dysene i blekkpatronen, og du må kjøpe et nytt sublimeringssett. På grunn av dette har vi valgt å selge bare varmepressene for sublimasjonstrykk.

   Varmepressingstyper

   Det finnes både tradisjonelle, veldig billige, manuelt kontrollerte varmepresser så vel som elektromagnetiske, som er halvautomatiske og i litt høyere prisklasse. I tillegg er trykkluft også tilgjengelig, som er helautomatisk og derfor fortrinnsvis brukes av den profesjonelle brukeren som har stor produksjon. Utformingen av den typiske varmepressen er formen "clamshell", der trykkplaten presses ned rundt arbeidsstykket med en momentarm og varmeplaten kan tilpasse seg. I tillegg er det også prinsippet med svingarm, der varmeplaten kan svinge helt til siden og går direkte ned til stoffet. I tillegg er begge versjoner tilgjengelige med en rulleplate, der den nedre platen kan rulles ut, slik at du lettere kan håndtere det trykte stoffet.

   Varmepresse tilbehør

   Det viktigste tilbehøret for varmepresser som sikrer et perfekt trykkresultat hver gang, er bruken av en teflonpute under stoffet samt et teflonark mellom trykkplaten og stoffet. Teflonpuden sørger for et jevnt trykk på hele flaten og udjevner evt. sømer i stoffet eller knapper samt gir motsatt trykk på varmeplaten. Teflonarket beskytter varmeplaten mot overføringsmerker og stoffet slik at det ikke brenner seg noe fast.

   Måten du bestemmer om utskriften er god nok er ved å undersøke om du kan se stofffibrene på overføringsmerket ditt.

   Det er forskjellig hvilken temperatur- og tidsbehandling de forskjellige tekstilfoliene skal ha, men denne guiden finner du på pakken eller under vår FAQ side. I tillegg skal du være opmærksom på tøyets påvirkning hvis det f.eks. er et veldig tynt stoff, for eksempel polyester og nylon, da dem kan påvirkes lettere enn hvis det er en kraftig bomull.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.