Laminering til trykk på tekstil

Vi gir deg muligheten til å finne akkurat den lamineringsmaskinen som er best tilpasset dine behov, enten det er for hobby eller storproduksjon. Vi tilbyr et stort utvalg av lamineringsmaskiner til lave priser. Vi prioriterer høy stabilitet, høy ergonomi og høy holdbarhet til en billig pris fremfor alt. Alle våre lamineringsmaskiner blir prøvd og testet av erfarne teknikere før levering.

  Manuell Lamineringsmaskin - Kald - 160cm Bredde
  14.194 NOK
  11.355 NOK ekskl. mva
  Kald Lamineringsmaskin - 65 cm Bredde
  17.969 NOK
  14.375 NOK ekskl. mva

   Lamineringsmaskinen som gjør montering av overføringsfolie til en lek

   Det er ofte vanskelig å montere 61 cm og 122 cm overføringsfolie når du bare er en person til å håndtere rullen, derfor anbefaler vi våre lamineringsmaskiner for montering av overføringsfolie på skiltfolie. Siden lamineringsmaskinen gjør arbeidet enkelt og avslappende og ensartet, får du et godt resultat hver gang.

   Glem alt om tunge ruller!

   Med lamineringsmaskinen fra skilt-produksjon.no er montering av overføringsfolie en drøm" bruker overraskelse for å understreke fordelene ved å bruke en lamineringsmaskin. Rulling fremover eller bakover gjøres ved hjelp av en knapp eller en fotpedal avhengig av kontrollpanelets oppsett. Maskinen er tilgjengelig for både kald og varm laminering. Kald laminering er imidlertid bare nødvendig for montering av overføringsfolie på skiltfolie.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.