Sublimeringsprinter

 

Den store forskjellen mellom sublimasjonstrykk og vanlig transfertrykk er at materialet er «farget». Dette betyr at blekket er integrert i selve materialet, i stedet for å bare trykkes på utsiden. Typisk vil du bruke transfertrykk for tekstiler som ikke utsettes for mye slitasje, eller kanskje brukes i forbindelse med et konkret arrangement, hvor sublimasjonstrykk er mer holdbart og blant annet med fordel kan brukes i produksjon av tekstiler med firma. logoer - for eksempel skjorten selgeren din har på i butikken. Polyester egner seg best til sublimering.

En annen fordel med sublimasjonsutskrift er at du kan skrive ut bilder og andre utskrifter der du bruker flere farger. Hvis du bruker vanlig folie, er du begrenset til en enkelt farge eller et enkelt mønster.

Vær imidlertid oppmerksom på at avhengig av varen du skriver ut på, kan det hende du må bruke en annen type varmepresse for å overføre trykket. Du kan se vårt utvalg av varmepresser her.

 


  Sawgrass SG500 Sublimeringsprinter - A4
  9.783,-
  12.228,- inkl. moms
  Sawgrass SG1000 Sublimeringsprinter - A3
  21.409,-
  26.761,- inkl. moms

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.