Finer

Kryssfiner er et allsidig materiale som er ideelt for laserskjæring. Med sin glatte og homogene overflate er det enkelt å oppnå presise og skarpe graveringer, som ser fantastiske ut på ethvert prosjekt.

Kryssfiner er laget av tynne lag av trefinér, som er limt sammen for å skape et holdbart og stabilt materiale. Det er tilgjengelig i en rekke forskjellige treslag, inkludert bjørk, eik, lønn og valnøtt, som gir mulighet for å velge det perfekte treslaget for prosjektet ditt.

Laserskjæring på kryssfiner er en fantastisk måte å tilføre personlig preg til prosjektene dine. Du kan bruke det til å legge til navn, logoer, bilder og til og med kompliserte mønstre. Med laserskjæring kan du lage presise detaljer og et profesjonelt utseende.

Kryssfiner er også et holdbart materiale som er motstandsdyktig mot sprekker og skader, noe som betyr at graveringen din vil holde seg flott i lang tid. Det er også enkelt å arbeide med og kan kuttes og formes til ethvert ønsket design.

Så uansett om du lager personlige gaver, skilt eller dekorasjoner, er kryssfiner det perfekte materialet for å lage vakre og holdbare laserskjæringer.
    Bjørkekryssfiner - 3mm
    fra 1.599 NOK
    1.279 NOK ekskl. mva