Glassdekorasjonsfolie

Matterings folie, som også kaldes etchet glass folie, glassdekorasjonsfolie, sandblåsglass folie, brukes ofte på klart glass som krever avskjærmning for direkte synlighet. Matterings folie har en fordelt balanse mellom gjennomlyselighet og synlighet. Matterings folie brukes til langtidsholdbare vinduesdekorasjoner og total avdekninger av glass eller transperrante acryl plater. Det er en valset folie med permanent kleber. Den er lett å sette opp, og den slipper lett bakpapiret. Vi tilbyr matterings folie i god kvalitet til en attraktiv pris. Matterings folie er velegnet til både utendørs og innendørs oppgaver. Holdbarheten utendørs er min. 5 år og evighet innendørs. Annvendelses område er normalt bygningsglass, men det gir også en flott effekt på bilglass, spesiellt når det er montert solfilm. Ved å utskjære motiv i en farge og legge den over en annen farge, oppnås en flott effekt.
Bemerk at matterings folie, etchet glass folie, glassdekorasjonsfolie og sandblåsglass folie er alle samme type folie, bare nevnt under forskjellige synonymer.

      Har du spørsmål til vår kundeservice?
      Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.