Palisade

 

Den unike konstruksjonen av aluminium og farget kull tilsatt et keramisk tilsetningsstoff resulterer i en høyytelsesfilm. Det dypt fargede kullet holder synet ditt uendret, enten det er dag eller natt, og holder både indre og ytre refleksjon på et behagelig nivå.


Den myke nøytrale nyansen vil blande seg vakkert med utseendet til alle eksisterende glass, enten hjemme eller på kontoret. Palisade har en nyanse som gleder alle, samtidig som den gir sterk varmeavvisning, reduksjon av gjenskinn og UV-beskyttelse.
Den myke, nøytrale fargen passer godt inn i enhver innredning og gir en naturlig utsikt til utendørs, samtidig som den reduserer ekstrem gjenskinn og overdreven varme.

Palisades høye varmeavstøtende egenskaper gir store besparelser i energikostnader.

 

  Solfilm Johnson Palisade Nano - JPD75 - Utvendig
  fra 2.475 NOK
  2.286 NOK ekskl. mva

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.