Skjæremaskiner

Til effektiv skjæring av store formater kan du velge mellom rulleskjæremaskiner til skjæring av enkeltark og arkskjæremaskiner til skjæring av flere ark om gangen. I tilegg finnes det en lang rekke simplere metoder med håndværktøy.

Skjæremaskinen er uunnværlig, når driften skal kjøre så optimalt som mulig. Når resultatet med at tilpasse og skjære til skal være profesjonelt og uttrykket flott, må skjæremaskin brukes. Hos Skilteproduktion finner du et stort utvalg innenfor skjæremaskiner.

  A4 Skjæremaskin
  5.341 NOK
  4.273 NOK ekskl. mva

   Hvilken funksjoner skal skjæremaskinen dekke?

   Som med alle andre maskiner er det alltid viktig å vurdere hvilke funksjoner skjæremaskinen skal dekke på dette tidspunktet, men også i fremtiden.

   Det er bra å få en som er multifunksjonell og kan håndtere forskjellige formater; A4, A5 og A6 - eller helt andre formater som passer din oppgave. Det er viktig å forstå hvor mange ark maskinen skal kunne skjære av gangen og hvilken type folie. Det handler om skjæremaskinens kapasitet, blad (eller rullekutter) og faktisk trykk.

   Hos Skilt-produksjon selger vi mange modeller, hver med forskjellige tjenester. Ting å vurdere er: Hvilket kapasitetsnivå er nødvendig? Det må være god presisjon og selvfølgelig må sikkerheten være maksimal. Det er også behagelig og enklere å plassere skjæremaskinen på kontor- eller hjemmemiljøet hvis maskinen er slank og hverken overbelaster eller veier for mye. Skjærehjulet kan være gjemt helt bak et beskyttende kappe. Det er også en fordel at det er gummiknotter som sikrer at maskinen står fast og ikke faller av bordet midt i prosessen.

   Mange muligheter med de gode merkene innen skjæremaskiner

   Noen skjæremaskiner er rulleskjærer. Noen er kun designet for papir, mens andre enkelt kan skjæres i myke materialer, for eksempel folie, reprofilm eller skinn. Det er skjæremaskiner som har dekorasjonsfunksjoner - slik at de kan kutte; bølgeformer, brettekanter eller en fin perforering. Bare fantasien begrenser hvordan disse finurlige detaljene kan bidra til å lage fine og kreative produkter. Skjæremaskinen er tilgjengelig så den er virkelig fleksibel. Vinkelen på hvordan man skjærer kan justeres, og på mange modeller er det mulig å påføre en 90 graders skjæring. Automatisk trykklinjal sørger for at linjen du vil skjære etter opprettholdes slik at emnet du skjærer i ikke sklir, glir eller beveger seg.

   Som en stor hjelp er det linjalfunksjon med millimeter- og centimeterindikasjon på de fleste skjæremaskiner. Det hjelper til med å utføre oppgaven som må løses så nøyaktig som mulig og nødvendig når du tenker i vinkler og rette linjer.

   Hvis du har spørsmål om skjæremaskinene våre, kan du gjerne kontakte oss på telefon eller e-post, så hjelper vi deg gjerne.