Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
A4 Skjæremaskin

A4 Skjæremaskin

Presisjonskuttemaskin for skilt, papir og folie. Kutter opptil 30x25 cm, maks tykkelse 1 cm. Inkluderer stoppblokk og manual.

Varenummer: tool1070

Lager: 9 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

5.426 NOK

4.341 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Kuttemaskin for Skilt, Papir og Folie

Kuttemaskin for Skilt, Papir og Folie

Leter du etter en løsning for å kutte dine egne skilt, papir eller tekstilfolie med presisjon? Vår kuttemaskin er designet for å levere nøyaktige resultater hver gang. Den er ideell for både hobbybruk og profesjonelle applikasjoner der presisjon er nødvendig.

Med en maksimal kuttestørrelse på 30x25 cm og en maksimal kuttetykkelse på 1 cm, er denne maskinen perfekt for et bredt spekter av materialer. Den innebygde stoppblokken sikrer at du enkelt kan stille inn og oppnå den ønskede størrelsen på dine kutt, noe som gjør den ideell for skiltproduksjon, kunstprosjekter og mye mer.

Denne allsidige kuttemaskinen kan håndtere alle typer folie, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy i ditt kreative arsenal. Uansett om du lager skilt til din virksomhet, unike dekorasjoner til ditt hjem, eller tilpassede trykk på klær, hjelper vår maskin deg med å oppnå profesjonelle resultater med letthet.

Produktspesifikasjoner

Spesifikasjon Detaljer
Maks kuttestørrelse 30cm x 25cm
Maks kuttetykkelse 1 cm
Materialer Kan kutte alle typer folie
Tilbehør Stoppblokk, engelsk manual

Medfølgende i pakken er en engelsk manual som sikrer enkel oppsett og bruk av din nye kuttemaskin. Uansett ditt prosjekt, stort eller lite, gir vår kuttemaskin deg de verktøyene du trenger for å skape med presisjon og selvtillit. 
 

 

Relaterede Produkter