Chemica Fashion Folie

Chemica Fashion-strykefolie er en tynn, elastisk og selvklebende overføringsfolie med spesielle mønstre og 3D-effekt. Den er laget av polyuretan og brukes til varmeoverføring på bomull, polyester, akryl og lignende fibre. Chemica Fashion-strykefolie er et sertifisert Oeko-Tex-produkt, noe som betyr at folien er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko-Tex-institutter. Merk at ved bruk av Chemica Fashion folie er det forskjellige overføringstemperaturer på bomull, polyester, nylon, etc. se vår tekstiltrykkveiledning

Leter du etter Chemica Fashion? Skilt-produksjon.no selger Kvalitet Chemica Fashion fra de førende og største merker på Flex design, på markedet!

Hos Skilt-produksjon.no, streber vi etter å gi deg den beste kvalitet, det beste merke og den beste pris, du kan få.

Våres Chemica Fashion er laget av mat polyurethaner et materiale med moteriktige effekter til varmeoverførsel programmer, som er egnet til akryl, polyester, bomull og lignende fibre.

Vi yter garanti på alle våres Kvalitet Chemica Fashion produkter, det betyr, at dersom en del fra pakken eller produktet er skadet, vil våres tekniske avdeling erstatte det gratis. Dette er en fantastisk måte å spare penger på  i det lange løp, og en god investering.

  Chemica Magic Flex - White - 1201
  fra 2.053 NOK
  1.642 NOK ekskl. mva
  Camouflage - Army - Fashion - 640
  fra 842 NOK
  674 NOK ekskl. mva
  Camouflage - Army Pink - Fashion - 642
  fra 842 NOK
  674 NOK ekskl. mva

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.