Chemica Metallic

Chemica Metallic stryke folie er en tynn, elastisk og selvklebende overføringsfolie med reflekterende overflate. Den er laget av polyuretan flex og brukes til varmeoverføring på bomull, polyester, akryl og lignende fibre. Chemica Metallic stryke folie er et sertifisert Oeko-Tex produkt, noe som betyr at folien er testet for skadelige stoffer og funnet godkjent av internasjonale uavhengige Oeko-Tex institutter. Merk at ved bruk av Chemica Metallic folie er det forskjellige overføringstemperaturer på bomull, polyester, nylon, etc. se vår tekstiltrykkveiledning under FAQ.

Se eksempel på Metallic-effekt i videoen til høyre.

  Textil folie Metallic SUPERBLUE - 435
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Textil folie Metallic SUPERGREEN - 436
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Textil folie Metallic SUPERRED - 437
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Textil folie Metallic CUIVRE - 438
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Textil folie Metallic Brons - 461
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Metallic ZINC - 462
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  Silver Mirror - 420
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  GOLD Mirror - 421
  fra 621,-
  776,- inkl. moms

   Se Chemicas produktvideo her:


   Leter du etter Chemica-Metallic? Skilt-produktion.no selger Kvalitet Chemica-Metallic  fra de førende og største merker på markedet!

   Hos Skilt-produksjon.no, streber vi etter å gi deg den beste kvalitet, det beste merke og den beste pris, du kan få.

   Våres Chemica-Metallic er laget av Metallic polyurethaner et materiale med moteriktige effekter til varmeoverførsel programmer, som er egnet til akryl, polyester, bomull og lignende fibre.

   Vi yter garanti på alle våres Kvalitet Chemica-Metallic produkter, det betyr, at dersom en del fra pakken eller produktet er skadet, vil våres tekniske avdeling erstatte det gratis. Dette er en fantastisk måte å spare penger på i det lange løp, og en god investering.

   Kontakt vennligst våres kundeservice for ytterligere opplysninger om våres Chemica-Metallic produkter.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.