Magnetfolie

Magnetfolie har sort bakside og hvit forside som kan monteres med annen folie eller skilt. Magnetfolie kan monteres direkte på et metal skilt eller bilens overflate. Dog anbefales det å avmontere magnetskilt ukentlig, for å skåne bilens lakk. Magnetfolie kan fåes i 600my og 800my, magnetfolie i 800my har høyere klebeevne end 600my. Til bevegende emner, f.eks. bil/lastbil/motorsykkel anbefaler vi at du bruker Magnetfolie som er 800my. Til stillestående skilt, kjøleskap, reoler, ståltavler osv. anbefaler vi 600my. Tykkelse på magnetfolie i 600my(0,6mm) og 800my(0,9mm) og leveres i breddene 61cm og 100cm. Vi anbefaler alltid å utprinte veiledning for bruk av magnetfolie og gir den sammen med magnetfolien for å sikre korrekt og forsvarlig anvendelse.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Brukerhåndbok - Magnetisk folie

Følg disse retningslinjene for riktig bruk av magnetfolie: • Overflaten som magnetfolien brukes på må være ren, tørr og støvfri.
• Magnetiske tegn må være flate, dvs. det må f.eks. ikke være "eselører"
• Umonterte magnetplater må oppbevares flatt. dvs. rullede eller brettede skilt reduserer holdbarheten betydelig. Hvis du fremdeles ruller et magnetskilt, må den trykte siden vende ut.
• Magnetiske skilt skal ikke plasseres på dørlister og skarpe kanter på en bil.
• Fjern magnetskilt før bilvask (vask og servant)
• Ved sommerlige utetemperaturer og uavbrutt vedheft til billakk i flere dager kan magnetfolien feste seg til lakken. For å unngå dette, må magnetiske skilt fjernes fra bilen f.eks. om natten. I løpet av dagen skal magnetplaten fjernes minst en gang for å festes på nytt.
• Lengre, uavbrutt bruk av magnetiske skilt på nylakkerte metalloverflater kan forårsake mindre skader på lakken. Når lakken har herdet i minst 9 måneder, oppstår dette problemet ikke lenger. Men det anbefales å sjekke regelmessig.
• Bruk av magnetiske skilt på malte overflater anbefales ikke, da dette kan forårsake mindre fargeendringer.
• Magnetskilte bør kun rengjøres med vann. Dette bør gjøres minst én gang om uken, i sommerperioden hver annen dag. Ved rengjøring av magnetskilt bør det aldri brukes løsemiddler eller middler, som inneholder løsemiddler. Vi anbefaler, at den brune magnetside på magnetskilt vokses én gang om uken med en PH-nøytral bilvoks.
• Skulle det av spesielle årsaker oppstå bølger i magnetfolien, anbefales det at folien monteres på en min. 1 mm tykk metallplate i 24-48 timer ved en temperatur fra 30 - 40 °

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.