Vesker

    FRITIDSTASKE
    fra 542 NOK
    434 NOK ekskl. mva
    TASKE BASIC (M)
    fra 446 NOK
    357 NOK ekskl. mva
    SOLS WEEK-END
    fra 542 NOK
    434 NOK ekskl. mva
    TASKE BASIC (L)
    fra 484 NOK
    387 NOK ekskl. mva
    SOLS RIDER
    fra 165 NOK
    132 NOK ekskl. mva
    SOLS EXPRESS
    fra 291 NOK
    233 NOK ekskl. mva
    SOLS CORPORATE
    fra 223 NOK
    178 NOK ekskl. mva
    MESSENGER BAG
    fra 300 NOK
    240 NOK ekskl. mva
    TEAMBAG STOR
    fra 484 NOK
    387 NOK ekskl. mva
    SOLS RIDER KIDS
    fra 165 NOK
    132 NOK ekskl. mva
      Her finner du et bredt utvalg av vesker som egner seg for trykk med ditt eget logo. Enten du er en bedrift eller en forening som ønsker å vise frem ditt merke eller budskap på en stilfull og praktisk måte, eller en bedrift som tilbyr trykk av logoer på vesker til andre bedrifter og organisasjoner, har vi de perfekte mulighetene for deg.

      Vesker for ethvert formål

      Vårt utvalg av vesker er nøye utvalgt for å imøtekomme dine behov som en bedrift eller forening som ønsker å presentere ditt logo på en profesjonell måte. Vi tilbyr ulike typer vesker som passer til ulike formål, inkludert sportsvesker, ryggsekker, skuldervesker, datavesker og mer. Våre vesker er laget av holdbare materialer av høy kvalitet som sikrer at trykket ditt forblir skarpt og ser bra ut i lang tid.

      Ryggsekker

      En av de mest populære alternativene er våre ryggsekker. De er ideelle for bedrifter eller foreninger som ønsker å gi sine ansatte eller medlemmer en praktisk og stilig veske til daglig bruk. Våre ryggsekker har romslige hovedrom og ulike lommer som muliggjør organisering av ulike gjenstander. Du kan trykke ditt logo på forsiden av ryggsekken og skape et varig inntrykk uansett hvor dine ansatte eller medlemmer beveger seg.

      Skuldervesker

      Hvis du foretrekker en mer formell stil, kan våre skuldervesker være det riktige valget for deg. Disse veskene egner seg for forretningsmøter, konferanser eller andre profesjonelle arrangementer. Våre skuldervesker er designet med fokus på funksjonalitet og estetikk. Du kan tilpasse dem med ditt logo for å vise frem ditt merke og skape en profesjonell fremtoning.

      Uansett om du ønsker å trykke ditt eget logo på vesker eller tilby trykk av logoer til andre bedrifter og organisasjoner, er vår kategori for vesker til bedrifter og foreninger det riktige stedet for deg. Utforsk vårt utvalg og finn den perfekte vesken som passer til ditt formål. Vi er her for å hjelpe deg med å skape et unikt og profesjonelt utseende for ditt merke eller budskap.

      Utvalg og utstyr

      Vi tilbyr ikke bare et bredt utvalg av vesker, men også det nødvendige utstyret for trykk på trøyer, vesker og t-skjorter. Vårt sortiment inkluderer varmepresser, tekstilfolie og skjæremaskiner. Med våre varmepresser kan du enkelt og effektivt overføre ditt logo eller design til ulike tekstilmaterialer. Vår tekstilfolie gir deg muligheten til å lage skarpe og holdbare trykk som vil imponere dine kunder eller medlemmer. Og våre skjæremaskiner gjør det enkelt å skjære og tilpasse design for dine spesifikke behov.

      Enten du er en etablert trykkeribedrift som ønsker å utvide ditt produktutvalg, eller en bedrift eller forening som ønsker å utføre trykk internt, har vi riktig utstyr for deg. Vårt utstyr er av høy kvalitet og brukervennlig, noe som gjør det enkelt for deg å oppnå profesjonelle resultater.

      Vennligst merk at det kan være en leveringstid på 8-10 dager for tekstilprodukter.