Maskiner

Skilt-produksjon.no tilbyr maskiner til skiltbransjen både til skilt virksomheter, men også til mindre skilt avdelinger samt private. Våres mest populære produkter er skjæreplottere og varmepressere til en billig pris, og høy kvalitet. Skjæreplotter maskiner, som anvendes til å skjære mønstre og tekster på vinyl folie og tekstfolie. Varmepressere - Transferpresser brukes til varmeoverførsel av tekstil folie på tøy. Kald-lamineringsmaskin anvendes til laminering av trykte materialer eller samling av overførings folie på skiltfolie.

Alle våres maskiner er testet før forsendelse fra våres lager. Vi yter support på alle maskiner, så du alltid er garantert sikker handel uavhengig av hvilken maskin du kjøper hos oss.

Vi gir 1 års garanti og 2 års reklamasjonsrett på alle maskiner, og support dersom du har problemer med å bruke våres maskiner. Vi er altid klar til å hjelpe deg, dersom det er behov for det med din maskin.

Vi leverer billige skjæreplotter, varmepresser, og laminerings maskiner fra eget lager, så du er sikret hurtig og lett levering.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss her