Akryl

Produser skilt, priser, nøkkelbånd og emballasje med akrylplater for lasergravering - den ideelle og allsidige løsningen for din virksomhet. Våre akrylplater er kjent for sin holdbarhet og egner seg både for innendørs og utendørs bruk. Med evnen til å kutte eller gravere med en laser, kan de skape nøyaktige og detaljerte design som er tilpasset dine spesifikke behov.

Vi tilbyr akrylplater i ulike størrelser, farger og tykkelser, slik at du kan tilfredsstille enhver stil eller smak. Våre akrylplater er perfekte for å produsere en rekke produkter og prosjekter, inkludert skilt, priser, nøkkelbånd, emballasje og mye mer.

Når du velger våre akrylplater for lasergravering, får du et høykvalitetsprodukt som vil vare i mange år. Vår akryl er motstandsdyktig mot sollys, vær og vanlig slitasje, noe som betyr at produktene dine vil forbli vakre og uskadet i lang tid.

Våre akrylplater er også miljøvennlige og gjenvinnbare. Når de er brukt og kastet, kan de enkelt gjenvinnes, noe som gjør dem til en bærekraftig og ansvarlig løsning.
    Akryl PMMA Smal - 3mm - 300x200mm
    fra 473 NOK
    378 NOK ekskl. mva