Standard folie

Skilt-produksjon.no tilbyr et bredt utvalg av folier fra velkjente Oracal.
Vårt produktsortiment med standardfolier henvender seg til både den store produksjonen eller hobbybrukeren. Derfor er det alltid mulig for deg å finne en rull med standardfolie som passer dine behov. Enten det er å lage wallstickers, dekorere en butikk eller foliere en bil. Bare fantasien setter grensene.
På en dataskjerm er det ikke alltid lett å se om fargen på forskjelige folier er riktig. Dette betyr at vi alltid anbefaler at du bestiller en fargekatalog for å få riktig farge for prosjektet ditt.

Standard folier fra Skilt-produksjon.no er de vanligste foliene som brukes i skiltindustrien. Standard skiltfolie er av høy kvalitet til en god pris. Vi garanterer holdbarheten til alle våre standard folietyper, slik at du kan bruke våre produkter med tillit.
Vi selger bare anerkjente merker som sikrer en jevn kvalitet når det gjelder overflate, tykkelse, fargetone, holdbarhet og lim.

Våres skiltfolier kan brukes utvendig og innvendig på de fleste overflater f.eks. bil, båt, motorsykkel, fasader, glass, vinduer, etc.

Vi tilbyr støtte for alle typer folie, så du er alltid trygg på en trygg handel uansett hvilken skiltfolie du kjøper fra oss.

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.