Oramask 810 Malfolie

  Oramask 831 - Sandblåsnings Folie
  fra 1.863 NOK
  1.490 NOK ekskl. mva
  Oramask 813 - Sjablong Folie
  fra 1.328 NOK
  1.062 NOK ekskl. mva
  Oramask 810 - Sjablongfolie
  fra 468 NOK
  374 NOK ekskl. mva

   Oramask 810 malfolie for montering på presenninger, markiser og stoffer (med airbrush), deretter maling eller lakkering på toppen. Oramask 810 malfolie er enkel å skjære, lett å ta av og installere. Oramask 810 kan også brukes til fleksible og ujevne overflater. Malfolien kan gjenbrukes 1-3 ganger, avhengig av om det er en stor eller liten gjenstand. Oramask 810 er laget av PVC og påvirkes derfor ikke av maling med løsemidler i seg.
   I tillegg er Oramask 810 også en folie som brukes til å dekke på byggeplasser, f.eks. for vinduer og dører ved spraymaling. Belegget er veldig enkelt, og når arbeidet er utført, fjernes folien uten å etterlate noen limrester. Oramask 810 har en matt overflate, noe som minimerer risikoen for at feil kan oppstå når man bruker den som deksel.


   Oramask 831 sandblåsnings folie brukes til avdekking av emner som skal sandblåses. Selv om det er en meget kraftig folie (PVC, 230my) så kan den allikevell skjæres med skjæreplotter samt evt. alminnelig hobbykniv eller saks. Oramask 831 folien kan hefte på følgende materialer som sandblåses så som glass, plast, tre, stål etc.
   Oramask 831 sandblåsningsfolie har en kraftig matt overflate som gjør den motstandsdygtig overfor de fleste materialer. Ut over dette har folien en semi-permanent kleber, som gjør at den lett kan fjernes uten å etterlate limrester.
   Bemerk: Overflaten skal være ren og støvfri. Alt fett skal fjernes. Ny-lakkerte emner skal minimum ha tørket i 3 uker og det bør lages en prøve med Oramask 831 innen bruk.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.