Diverse 3D printer tilbehør

Tilbehør til 3D-printere er essensielt for både å forbedre kvaliteten på dine utskrifter og forlenge levetiden på din printer. Blant de mest populære kategoriene finner vi dyser, 3D-printerkabinetter, filamenttørkebokser og filamentrensere.
  3DSupreme Premium Messingdyse
  fra 153 NOK
  122 NOK ekskl. mva
  3DSupreme Hardmetall Dyse
  fra 183 NOK
  146 NOK ekskl. mva
  Granbo Sonic Ultrasonic Cleaner
  fra 1.815 NOK
  1.452 NOK ekskl. mva
  SpiderNozzle MK8 Messing Dyse
  61 NOK
  49 NOK ekskl. mva
  3D Filamentrenser
  61 NOK
  49 NOK ekskl. mva
  Vakuumoppbevaringssett med 5 poser
  Vakuumoppbevaringssett med 5 poser
  143 NOK
  114 NOK ekskl. mva
  Olsson Nozzle Tool
  344 NOK
  275 NOK ekskl. mva
  Creality 3D K1/K1 Max AI Kamera
  497 NOK
  398 NOK ekskl. mva
  Creality 3D-printerskap 480 x 600 x 720
  1.063 NOK
  850 NOK ekskl. mva

   Dyser

   En dyse styrer mengden av filament som skrives ut og formen på det ferdige printet. Forskjellige størrelser og typer dyser kan brukes for å oppnå presise og detaljerte utskrifter.

   3D Printer Kabinetter

   Et 3D-printerkabinett omslutter printeren og hjelper med å opprettholde stabil temperatur og redusere støy. Det beskytter også mot støv og skitt og gjør det lettere å kontrollere luftfuktigheten rundt printområdet.

   Filamenttørkebokser

   En filamenttørkeboks holder dine filamenter tørre og beskyttet mot fuktighet og smuss. Dette er spesielt viktig i fuktige omgivelser, da fuktig filament kan skade printeren og forringe kvaliteten på utskriftene.

   Filamentrensere

   En filamentrenser fjerner urenheter fra filamentet før bruk, noe som forbedrer utskriftskvaliteten og forhindrer tilstopping av printeren. Det kan også forlenge levetiden på dysen din.

   Overveier du å kjøpe nytt tilbehør til din 3D-printer?

   Det er en god idé å undersøke forskjellige muligheter for å finne det tilbehøret som passer best til dine behov og ditt budsjett.

   Beskyttende emballasje

   Vårt tilbehør leveres i beskyttende emballasje for å minimere skader under forsendelsen. Vær oppmerksom på at produktets emballasje kan variere avhengig av leverandøren.