Solar Silver

Leter du etter Solar Silver? Skilt-produksjon.no selger Kvalitet Solar Silver fra de førende og største merker på markedet!

Hos Skilt-produksjon.no streber vi etter å gi deg den beste kvalitet, det beste merke og den beste pris, du kan få.

Johnson Solar Silver vindusilm har nøytrale fargenyanser som aldri vil falme. Johnson Solar Silver gir en naturlig utvendig utsikt. I tillegg til dette hjelper Johnson Solar Silver med å senke energikostnadene og gir en mer komfortabel kontor- og hjemmeopplevelse. Johnson Solar Silver reduserer uønsket gjenskinn på TV-er og TV-skjermer, og minimerer risikoen for UV-stråling på øynene og huden. I tillegg reduseres innvendige skader på møbler, tepper, tregulv og malerier. Johnson Solar Silver vindusfilm er tøff og motstår riper, så den gir langvarig beskyttelse, klarhet og holdbarhet.

Vi yter garanti på alle våres Kvalitet Solar Silver produkter, det betyr, at dersom en del fra pakken eller produktet er skadet, vil våres tekniske avdeling erstatte det gratis. Dette er en fantastisk måte å spare penger på i det lange løp, og en god investering.

  Solfilm Mørk Sølv - JSS20 - Innvendig
  fra 1.694 NOK
  1.506 NOK ekskl. mva
  Solbeskyttelsesfilm Mørk Sølv - JSS20 - Utvendig
  fra 1.883 NOK
  1.506 NOK ekskl. mva
  Solfilm Medium Sølv - JSS35 - Inne
  fra 1.315 NOK
  1.204 NOK ekskl. mva
  Sol film Dual-Reflekterende - JSV10 - Utvendig
  fra 3.397 NOK
  2.718 NOK ekskl. mva

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.