Direct-to-film printer

 
En DTF-skriver (Direct to Film) er en type skriver som brukes til å overføre farger og mønstre direkte på tekstilmaterialer. Denne teknologien ligner DTG-skrivere (Direct to Garment), men i stedet for å skrive direkte på stoffet, skriver DTF-skriveren på en spesialfilm.

Her er en generell oversikt over hvordan en DTF-skriver fungerer:

 • Design: Først opprettes eller velges det ønskede mønsteret eller designet som skal skrives på stoffet.
 • Filmutskrift: DTF-skriveren skriver ut det valgte mønsteret på en spesialfilm ved hjelp av fargesterke blekk eller pigmenter.
 • Påføring av pulver: Etter utskriften dekkes det våte blekket på filmen med et lag av spesialpulver. Dette pulveret fungerer som et bindemiddel som hjelper til med å overføre fargene til stoffet.
 • Vibrasjon/skaking: Etter påføringen av pulveret vibreres eller skakes filmen for å sikre at pulveret jevnt fordeler seg over mønsteret og binder seg til blekket.
 • Overføring til stoff: Den forberedte filmen plasseres deretter med pulveret vendt ned på det ønskede stoffet og varmes opp ved hjelp av en varmepresse eller varmeovn. Varmen smelter pulveret og binder det til stoffet, og skaper det ønskede trykket eller mønsteret.

DTF-skriveren er populær innen tekstilindustrien, da den muliggjør utskrift på ulike typer stoffer, inkludert bomull, polyester og blandede materialer. Den gir også mulighet til å oppnå detaljerte og fargerike trykk på stoffet. DTF-skriveren brukes ofte i produksjonen av klær, merchandise, tilpassede tekstilprodukter og mer.


Direct-to-Film Printerblæk

Ønsker du høykvalitets utskrifter til din direct-to-film printer? Vår printerblæk leverer skarpe og presise detaljer på filmen, slik at du kan lage flotte silketrykk med letthet. Med enestående fargegjengivelse og utmerket holdbarhet, er vår printerblæk det perfekte valget for profesjonelle trykkere og kreative entusiaster.

Hvis du leter etter et høykvalitetsblekk til din direct to film-printer, finde du her!

 


  Roland BN-20D - Direct-to-Film - 20"/50cm
  Roland BN-20D - Direct-to-Film - 20"/50cm
  74.653,-
  93.317,- inkl. moms
  Apex Direct-to-film A3 system
  76.185,-
  95.231,- inkl. moms

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.