Direct-to-film printer

  Roland BY-20 DTF-skriver
  123.500 NOK
  98.800 NOK ekskl. mva

   Direkte til film skrivere - Revolusjonerende teknologi for fremtidens trykkebehov

   Direkte til film skrivere (DFT-skrivere) er en banebrytende teknologisk utvikling som har tatt verden med storm. Denne innovative teknologien gir brukerne evnen til å skrive direkte på film, noe som gir en utrolig fleksibilitet og kvalitet som tidligere var uhørt i trykkeverdenen. I denne grundige veiledningen vil vi utforske de utallige fordelene med DFT-skrivere, de ulike blekktypene som er tilgjengelige, samt hjelpe deg med å ta den beste beslutningen når det kommer til å velge riktig DFT-skriver for dine behov.

   Direkte til film skrivere (DFT-skrivere) er en banebrytende teknologi som har tatt verden med storm. Denne innovative teknologien gir brukerne evnen til å skrive direkte på film, noe som gir en utrolig fleksibilitet og kvalitet som tidligere var uhørt i trykkeverdenen. I denne grundige veiledningen vil vi utforske de utallige fordelene med DFT-skrivere, de ulike blekktypene som er tilgjengelige, samt hjelpe deg med å ta den beste beslutningen når det kommer til å velge riktig DFT-skriver for dine behov.

   Hva er en DFT-skriver?

   En DFT-skriver er en banebrytende enhet som gir deg muligheten til å skrive direkte på film med en tidligere usett presisjon og kvalitet. Denne teknologien åpner døren for en verden av muligheter ved å tillate direkte trykk på en rekke materialer, inkludert tekstiler, klær, keramikk, plast og mye mer. DFT-skrivere fungerer ved hjelp av avanserte utskriftshoder som sprøyter blekk direkte på filmen. Blekket som brukes kan variere fra vannbasert til det mer holdbare UV-blekket, avhengig av dine spesifikke behov og prosjekter.

   Fordelene med DFT-skrivere

   DFT-skrivere har revolusjonert trykkeverdenen med sine enestående fordeler:

   • Høy kvalitet: DFT-skrivere kan levere utskrifter av en kvalitet som kan sammenlignes med de mest tradisjonelle trykkemetodene, og sikrer at dine prosjekter alltid ser profesjonelle og skarpe ut.
   • Bredt utvalg av materialer: En av de mest imponerende funksjonene ved DFT-skrivere er deres allsidighet. Du kan skrive på en rekke materialer, noe som gir deg utallige muligheter for å realisere dine kreative visjoner.
   • Høy hastighet: DFT-skrivere er kjent for sin raske utskriftshastighet, noe som betyr at du kan produsere utskrifter på rekordtid uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
   • Overkommelige kostnader: Selv om DFT-skrivere er teknologisk avanserte, er de ofte mer økonomiske enn tradisjonelle trykkemetoder, noe som gjør dem til en økonomisk fornuftig løsning for både små og store prosjekter.

   Ulemper med DFT-skrivere

   Selv om DFT-skrivere har utallige fordeler, er det viktig å være oppmerksom på noen av deres ulemper:

   • Høye oppstartskostnader: Anskaffelse og installasjon av en DFT-skriver kan være en investering som krever en viss startkapital, men til slutt vil den tjene seg selv inn på grunn av de mange fordelene med skriveren.
   • Spesialfilm er nødvendig: DFT-skrivere krever bruk av spesialfilm, som kan være litt dyrere enn tradisjonelle utskriftsmedier.
   • Krever ekspertise: Å bli dyktig i bruk av DFT-skrivere krever en viss grad av teknisk kunnskap og forståelse, spesielt når det gjelder finjustering av innstillingene for å oppnå de beste resultatene. Men med tid og erfaring blir det en oppgave som er overkommelig og håndterbar.

   Typer blekk for DFT-skrivere

   Når du arbeider med DFT-skrivere, er det viktig å forstå de ulike typene blekk som er tilgjengelige:

   • Vannbasert blekk: Vannbasert blekk er den mest vanlige typen blekk for DFT-skrivere. Det er miljøvennlig og enkelt å jobbe med.
   • UV-blekk: UV-blekk er kjent for sin holdbarhet og er ideelt for utendørs prosjekter der utskriften må tåle vær og vind.

   Valg av riktig DFT-skriver

   Når du er klar til å velge en DFT-skriver, bør du vurdere flere faktorer:

   • Størrelse: DFT-skrivere finnes i ulike størrelser, fra små desktop-enheter til store industrielle maskiner. Velg en størrelse som passer for omfanget av prosjektene dine.
   • Oppløsning: Oppløsningen til en DFT-skriver bestemmer graden av detalj den kan oppnå. Velg en skriver med tilstrekkelig oppløsning for dine krav.
   • Hastighet: Utskriftshastigheten kan variere betydelig mellom ulike DFT-skrivere. Vurder hvor raskt du trenger å produsere utskrifter, og velg en skriver som samsvarer med dine krav.
   • Pris: Prisen på en DFT-skriver kan variere betydelig avhengig av funksjonene og kapasiteten. Fastsett budsjettet ditt og finn en skriver som passer innenfor dine økonomiske rammer.

   Vårt utvalg av DFT-skrivere

   Her er noen populære DFT-skrivere som har vist seg å være pålitelige og effektive:

   1. Roland BN-20D - Direkte til film: Roland BN-20D er en profesjonell DFT-skriver med en imponerende oppløsning på 1440 x 1440 dpi. Denne skriveren kombinerer kvalitet og hastighet og er ideell for både små og mellomstore bedrifter.

   2. Apex Direkte til film A3 System: Hvis du leter etter en prisgunstig løsning, er Apex Direkte til film A3 System et godt valg. Denne DFT-skriveren har en oppløsning på 1200 x 1200 dpi og tilbyr en rimelig måte å komme i gang med direkte til film-utskrift.

   DFT-skrivere representerer fremtidens trykketeknologi som bringer enestående kvalitet, allsidighet og hastighet til trykkeverdenen. Uansett om du er en profesjonell trykker eller en kreativ entusiast, åpner DFT-skrivere døren til en verden av muligheter. Så ikke nøl med å utforske denne spennende teknologien og oppdag hvordan den kan forvandle dine trykkprosjekter til kunstverk. Med riktige valg og riktig kompetanse kan du dra nytte av alle de utallige fordelene DFT-skrivere har å tilby.

    

   Har du spørsmål til vår kundeservice?

   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.