Spesialfolie

Spesial folier fra Skilt-produksjon.no er de vanligste foliene som brukes i skiltindustrien. Spesial skiltfolie er av høy kvalitet til en god pris, som er enkel å jobbe med. Vi garanterer holdbarheten til alle våre spesial folietyper, slik at du kan bruke skiltfolien vår med sikkerhet.

Vi selger bare anerkjente merker som sikrer en jevn kvalitet når det gjelder overflate, tykkelse, fargeskygge, holdbarhet og lim.

Våre skiltfolier kan brukes eksternt og internt på de fleste overflater f.eks. bil, båt, motorsykkel, fasader, glass, vinduer, etc.

Vi tilbyr support på alle typer folie, slik at du alltid er trygg på en god handel uavhengig av hvilket skiltfolie du kjøper fra oss.

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.