Daylight

Leter du etter Daylight? Skilt-produksjon.no selger Kvalitet Daylight fra de førende og største merker på markedet!

Hos Skilt-produksjon.no, streber vi etter å gi deg den beste kvalitet, det beste merke og den beste pris, du kan få.

Johnson Daylights vindusfilm har nøytrale fargenyanser som aldri vil falme. Johnson Daylight gir en naturlig utvendig utsikt. I tillegg til dette hjelper Johnson Daylight med lavere energikostnader og gir en mer komfortabel kontor- og hjemmeopplevelse. Johnson Daylight reduserer uønsket blending på TV og TV-skjermer, og minimerer risikoen for UV-stråler på øyne og hud. I tillegg reduseres innvendige skader på møbler, tepper, tregulv og malerier. Johnson Daylights vindusfilm er tøff og motstår riper, så den gir langvarig beskyttelse, klarhet og holdbarhet.

Vi yter garanti på alle våres Kvalitet Daylight produkter, det betyr, at dersom en del fra pakken eller produktet er skadet, vil våres tekniske avdeling erstatte det gratis. Dette er en fantastisk måte å spare penger på i det lange løp, og en god innvestering.

    Sofilm medium neutral JDN20 - udvendig
    fra 1.734 NOK
    1.387 NOK ekskl. mva
    Sol film Neutral - JDN50 - Innenfra
    fra 1.734 NOK
    1.542 NOK ekskl. mva
    Solfilm Neutral - JDN60 - Innvendig
    fra 1.734 NOK
    1.542 NOK ekskl. mva
    Solfilm Fargekart
    126 NOK
    101 NOK ekskl. mva

      Har du spørsmål til vår kundeservice?
      Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.