Jakker

  B&C SIROCCO / WOMEN
  fra 141,-
  176,- inkl. moms
  B&C ID701 SOFTSHELL
  fra 362,-
  452,- inkl. moms
  B&C OCEAN SHORE
  fra 401,-
  501,- inkl. moms
  B&C REAL + / WOMEN
  fra 479,-
  599,- inkl. moms
  JAMES & NICHOLSON LADIES' OUTER JACKET
  fra 621,-
  776,- inkl. moms
  JAMES & NICHOLSON LADIES' OUTDOOR JACKET
  fra 943,-
  1.179,- inkl. moms
  JAMES & NICHOLSON MEN'S OUTDOOR JACKET
  fra 943,-
  1.179,- inkl. moms
  JAMES & NICHOLSON LADIES' WINTERSPORT JACKET
  fra 1.093,-
  1.366,- inkl. moms
  JAMES & NICHOLSON MEN'S WINTERSPORT JACKET
  fra 1.093,-
  1.366,- inkl. moms

   Finn Den Perfekte Jakken for Dine Behov i Vår Jakkekategori

   Lettvektsjakker er perfekte for de varmere månedene eller som et lett lag for beskyttelse mot vind og lett regn. Våre lettvektsjakker er designet for komfort og pusteevne, samtidig som de gir visst vern mot elementene. Du kan finne lettvektsjakker i ulike stiler og farger som passer din personlige smak og aktiviteter.

   Softshell-jakker er et favorittvalg for mange. Disse jakkene kombinerer en myk og fleksibel ytterside med en pustende og vannavvisende membran. Softshell-materialet gir bevegelsesfrihet og komfort samtidig som det beskytter deg mot lett vind og regn. Vårt utvalg av softshell-jakker fra merker som JAMES & NICHOLSON og B&C er av høy kvalitet og stilige.

   Funksjonsjakker er designet for å møte spesifikke behov og aktiviteter. De er ofte utstyrt med ekstra funksjoner som justerbare hetter, glidelåser og lommer for oppbevaring av nødvendigheter. Vårt utvalg av funksjonsjakker sørger for at du er godt rustet for utendørs eventyr og krevende aktiviteter.

   Når vinteren nærmer seg, er det viktig å ha en pålitelig vinterjakke. Våre vinterjakker er isolerte og varme, og de er designet for å holde deg komfortabel selv under kalde værforhold. Vi samarbeider med merker som prioriterer både stil og funksjonalitet, slik at du kan finne en vinterjakke som passer din personlige stil.

   Vindtette jakker er ideelle for å beskytte deg mot blåsende forhold. Vårt utvalg av vindtette jakker sørger for at du forblir komfortabel selv når vinden blåser. Disse jakkene har spesielle materialer og konstruksjoner som effektivt blokkerer for vindens gjennomtrengning og holder deg varm.

   Hvis du trenger en jakke som kan motstå regn og våte forhold, bør du vurdere en vanntett jakke. Vårt utvalg av vanntette jakker er designet for å holde deg tørr og beskyttet mot nedbør. Disse jakkene er laget av materialer med vannavvisende egenskaper og sømforsegling for å forhindre at vann trenger inn.

   Vi legger også stor vekt på pusteevne i våre jakker. Pusteevne er viktig for å sikre at du forblir komfortabel selv når du er aktiv og svetter. Våre jakker er konstruert med pustende materialer og ventilasjonsåpninger for å sikre optimal luftstrøm og fukttransport bort fra kroppen.

   Utforsk vår jakkekategori nå og finn den perfekte jakken for ditt behov. Vi er sikre på at du vil finne jakker av høy kvalitet som oppfyller dine krav til stil, funksjonalitet og beskyttelse mot værforholdene. Glem ikke å sjekke vår størrelsesguide for å finne riktig passform. Bestill i dag og vær klar til å nyte utendørsaktivitetene med komfort og stil.