Plotter Kniver

Skilt-produksjon.no tilbyr plotter kniver til skjæreplottere. Våres mest populære plotterkniver er standars kniv, som kan brukes til utskjæring av alle typer folie.

Plotterknivene er den del på skjæreplotteren, som oftes skal skiftes. Knivene blir naturligvis fort slitt, desto mere de brukes. Ut over dette har typen av folie innvirkning på holdbarheten. Dersom det fortrinnsvis er folie med metallstykker, som eksempelvis Oralite 5700, som skjæres, vil knivene skulle skiftes jevnlig. Holdbarheten er betydelig lengre med tynn folie, som eksempelvis Oracal 631.

Begynner det å komme ujevnheter i kanten av folie skjæringen, så er det oftes kniven, som bør utskiftes. Vi leverer skjæreplotter kniver til alle de mest populære skjæreplottere. Dersom du ikke kan finne den type plotterkniv, som du står og mangler, så send oss vennligst en forespørsel på plotterens navn. Vi undersøker, om knivene kan skaffes.

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.