Kontakt oss i dag og lag din bedriftsprofil for full tilgang til vårt Makerspace-FabLab-univers.
Makerspace - FabLab
Makerspace - FabLab blir en større og større del av hverdagen ved mange utdanningsinstitusjoner, og vi ser en økende etterspørsel etter utstyr til dette kreative miljøet.

Vi har utstyr, folier og tilbehør for å lage skilt og tekstiltrykk.
Det er eksempler på pakker på denne siden, men har du spesielle ønsker kan vi selvsagt sette sammen en pakke spesielt for ditt behov.

På Kom godt i gang finner du også både tekst- og videoguider, så vi sørger for at du kommer godt i gang med bruk av skjæreplottere og varmepresser i ditt Makerspace - FabLab-oppsett.

Makerspace pakkeløsninger


      Foliepakker mv.

          Hva er et Makerspace – FabLab?

          Makerspace - FabLab kan beskrives som et innovativt og kreativt verksted hvor organisasjoner og selvstendig næringsdrivende kan eksperimentere med og utvikle prototyper eller ferdige komponenter til et gitt produkt. En stor del av ideen med et Makerspace-FabLab er ideen om "fri lek" og innovasjon, samt læring. Dette gjøres ved hjelp av for eksempel CAD ( Computer-aided design) og andre teknologiske prosesser. Gode eksempler på teknologien som brukes i disse kreative verkstedene er 3D-printere og ulike typer skjæreplottere. På mange måter kan disse miljøene beskrives som kreative fellesskap hvor kun fantasien setter grenser. For eksempler på prosjekter laget i Makerspace - FabLab-miljøer, samt inspirasjon og oversikt over Makerspace - FabLabs i Norge, kan du besøke Fablabs.io. 

          Makerspace - FabLab blir en større og større del av hverdagen ved mange utdanningsinstitusjoner, og vi ser en økende etterspørsel etter utstyr til dette kreative miljøet. Hos Skilt-produktion.no leverer vi totalløsninger som dekker dine behov; vi leverer både pakkeløsninger som er satt sammen på forhånd, samt individuelt tilpassede løsninger i samarbeid med deg. Trenger du kun enkeltprodukter, som f.eks skilt og tekstilfolie eller andre delkomponenter til produksjon, har vi naturligvis også et bredt utvalg av disse.

           

          Vårt utvalg av populært utstyr for Makerspace-miljøer inkluderer blant annet:

          ·   Skjæreplotter – presisjonsskjæring av skilt og tekstilfolier

          ·   Varmepresser – overføring av tekstilfolie til varen din, f.eks. t-skjorte eller veske

          ·   Refurbished datamaskin - med forhåndsinstallert kutteprogramvare

          Det er enkelt å komme i gang!

          Ta en titt på Kom godt i gang-fanen – her har vi samlet en hel del nyttig kunnskap, så du er godt rustet til å lage flotte skilt og morsomme tekstiltrykk! På siden finner du også en kort beskrivelse av de to mest hyppige produksjonene med våre maskiner, samt trinnvise videoer av arbeidsprosessen for både skiltproduksjon og tekstiltrykk.

          Har du spørsmål om våre produkter? Da er du alltid mer enn velkommen til å kontakte oss på mail på salg@skilt-produksjon.no eller telefon +47 21 98 88 88. Vi veileder deg gjerne til hvordan du kommer i gang, samt individuelt tilpassede løsninger i samarbeid med deg.

          Vi gir naturligvis gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med riktig makerspace-pakkeløsning fra Skilt-produksjon.no.