Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Jaguar V 132 Skjæreplotter

Jaguar V 132 Skjæreplotter

Jaguar V 132 er velegnet til større produksjon samt profesjonelt bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikre deg et flott skjære resultat. Skjæresoftwaren SureCutsALot følger med.
Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og oppover & Mac OS X 10.6 og oppover.

Varenummer: J5-132S

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

63.257 NOK

50.606 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Jaguar V 132 Skjæreplotter - Verdens Raskeste med Høyhastighets Digitalt Styrt Servosystem

 Jaguar V 132 Skjæreplotter

Jaguar V 132 har en skjærehastighet på 1.530 mm/sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til verdens raskeste. Jaguar V 132 skjæreplotteren kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, noe som gir nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift.


I tillegg gir Jaguar V 132 skjæreplotteren deg muligheten til å justere skjærestyrken fra 0-600 gram, med en maksimal skjære folietykkelse på 0,8 mm. Denne muligheten gjør at Jaguar II kan imøtekomme kravene fra en rekke materialer, fra tynn og fin beskyttelsesfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 132 skjæreplotteren har automatisk tilpasning av skjæreblad. Denne funksjonen gjør at sleden automatisk oppdager når skjærebladet er på materialet. Deretter justerer den skjærebladet til riktig posisjon for skjæringen.


På denne måten sikrer Jaguar V 132 skjæreplotteren at du unngår ødelagte, avrundede og løftede hjørner. Jaguar V 132 har et brukervennlig kontrollpanel med en 20-sifret og 2 linjers LCD-skjerm samt 14 betjeningsknapper.


På denne måten sikrer skjæreplotteren enkel betjening og enkel navigering. I tillegg kan den stilles inn på 9 forskjellige språk: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og Tyrkisk.


Ved kjøp av Jaguar V 132 skjæreplotter følger det med et skjæreverktøy, spesielt designet for å redusere vinylavfall og gi deg en helt presis utskjæring. I tillegg følger det med et mediebehandlingssystem som er fullt justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkjerner på en optimal måte og løse eventuelle problemer du kan oppleve med medietilførsel og justering.

Det følger med engelsk manual.

Stativ følger med 
 

 

Relaterede Produkter