Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm

Skjæreploter i ekspert II-serien er utstyrt med en skjæreeeffekt på opptil 350 gram og 25 ips (635 mm / sek) skjærehastighet, noe som ikke bare kan lette gjennomføringen av forskjellige skjærejobber, men utvider mulighetene til din virksomhet.

Varenummer: Expert52-LX

Lager: 3 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

30.665 NOK

24.532 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX skjæreplotter på 130 cm er det ideelle verktøyet for både hobbybruk og profesjonelle prosjekter. Med sin imponerende skjærekraft og hastighet, avanserte konturskjæringssystem og inkludering av SureCutsALot, er denne plotteren designet for å håndtere et bredt spekter av skjæreoppgaver med presisjon og effektivitet. Enten du jobber med vinyl, folie eller andre materialer, sikrer Expert II 52 LX at dine design blir realisert med høyeste kvalitet.

Høydepunkter:

  • Opptil 350 gram skjærekraft: For å tilfredsstille et bredt spekter av applikasjoner, har GCC Expert II-seriens skjæreplottere blitt oppgradert med tanke på deres skjæreevne, som gir brukerne muligheten til å mestre enhver utfordring.'
  • Opptil 635 mm/s skjærehastighet: Arbeidstid påvirker budsjettet ditt, og hvert minutt teller; derfor er den maksimale skjærehastigheten økt for å forbedre effektiviteten mens kvaliteten sikres. En Expert II 52 LX kan skjære opp til 635 mm/s (25 ips) i 45 graders retning.
  • Garantert 3 meters sporing: GCC Expert II-seriens skjæreplottere er bygget med de beste komponentene. Disse modellene leveres med stabile tromler som kan garantere 3 meters sporing for å sikre et sluttresultat av høy kvalitet, samtidig som det spares på materialer og kostnader.
  • Forbedret AAS II konturskjæringssystem (kun Expert II LX-modeller): GCC Expert II LX-modellene har et standard Automatisk Justeringssystem (AAS II) for å sikre presis konturskjæring ved å oppdage registreringsmerker på digitalt produserte bilder.
  • Utrustet med SureCutsALot som strømlinjeformer arbeidsflyten: SureCutsALot inkluderes i Expert II-seriens skjæreplottere. SureCutsALot støtter det mest brukte designprogramvaren, noe som kan optimalisere brukervennligheten for forskjellige skjæreoppgaver med en strømlinjeformet arbeidsflyt.

Engelsk manual inkludert.

Stativ inkludert. 
 

 

Relaterede Produkter