Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skjæreplotter - 130cm

Skjæreploter i ekspert II-serien er utstyrt med en skjæreeeffekt på opptil 350 gram og 25 ips (635 mm / sek) skjærehastighet, noe som ikke bare kan lette gjennomføringen av forskjellige skjærejobber, men utvider mulighetene til din virksomhet.

Varenummer: Expert52-LX

Lager: 2 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

22.452,-

28.065,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Med avanserte funksjoner og høy nøyaktighet og med solid pålitelighet, leverer Expert II-serien mer enn du forventer.Høydepunkter:

Opp til 350 gram skjærkraft

For å tilfredsstille et bredt spekter av bruksområder, har GCC Expert II-serien skjæreplottere blitt oppgradert når det gjelder skjæreevnen, slik at brukerne kan mestre enhver utfordring.
Opp til 635 mm / s skjærehastighet*

Arbeidstid påvirker budsjettet ditt og hvert minutt teller; derfor økes den maksimale skjærehastigheten for å forbedre effektiviteten samtidig som kvaliteten sikres.

*En Expert II 52 LX kan skjære opptil 635 mm / s (25 ips) i 45 graders retning.Garantert 3 meters sporing

GCC Expert II-serien skjæreplottere er bygget med de beste komponentene. Disse modellene har stabil trommel som kan garantere 3 meters sporing for å sikre et sluttresultat av høy kvalitet og samtidig spare på materialer og kostnader.Forbedret AAS II konturskjæringssystem (kun Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre nøyaktig konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilderUtstyrt med SureCutsALot som effektiviserer arbeidsflyten

SureCutsALot er inkludert i ekspert II-serien. SureCutsALot støtter den mest brukte designprogramvaren, som kan optimalisere bruken av forskjellige skjæreoppgaver med en strømlinjeformet arbeidsflyt.

NB! Vær oppmerksom på at stativ må kjøpes separat.
 
 

 

Relaterede Produkter