Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Jaguar V 61 LX Skjæreplotter

Jaguar V 61 LX Skjæreplotter

Jaguar V 61 LX er velegnet til større produksjon samt profesjonel bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikre deg et flott skjære resultat. Skjæresoftwaren Signpal følger med.
Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og oppover & Mac OS X 10.6 og oppover

Extra

Varenummer: J5-61-LX

Lager: 6 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

24.536,-

30.670,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Jaguar V 61 LX har en skjærehastighet på 1.530 mm/sek. Dette gjør denne skjæreplotter til verdens raskeste. Jaguar V 61 LX skjæreplotteren kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, dette er med til å gi en nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift. Ut over dette gir Jaguar V 61 LX kutteren deg mulighet for å justere din skjærestyrke fra 0-600 gram, med en max skjære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighet gjør at Jaguar II kan imøtekomme de krav som en lang rekke materialer stiller, helt fra fin og tynn avdekningsfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 61 LX skjæreplotteren har automatisk tilretning av dens skjæreblad, Denne funksjon gjør at vognen automatisk oppdager, når skjærebladet er på mediet. Dermed retter den skjærebladet inn på den posisjon, den skal ha til skæringen. På denne måte sikre Jaguar II skjæreplotteren deg at du unngår ødelagte runde og forhøyde hjørner. Jaguar V 61 LX har et brukervennlig kontrollpanel med et 20-sifret og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måte sikrer kutteren en lett betjening og en enkel navigasjon. Ut over dette kan den innstilles til 9 forskjellige språk: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.Forbedret AAS II Contour Cutting System (kun Jaguar V LX modeller)


GCC Jaguar V LX-modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre presis konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.


Ved kjøp av Jaguar V 61 LX kutteren følger det med et skjæreværktøj, som er spesiellt designet til å redusere vinyl afall og gi deg en helt nøyaktig utskjæring, så ditt emne blir urørt. Ut over dette følger det også et mediehåndteringssystem med, som er fullt ut justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkjerner og løser problemer du måtte oppleve med medietilførsel og justering, demed garanteres det en optimal tilførsel av dine emner.


Stativ er ekstrautstyr
 
 

 

Relaterede Produkter