Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Jaguar V 132 LX Skjæreplotter

Jaguar V 132 LX Skjæreplotter

Jaguar V 132 LX er velegnet til større produksjon samt profesjonelt bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikre deg et flott skjære resultat. Skjæresoftwaren Signpal følger med.
Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og oppover & Mac OS X 10.6 og oppover.

Varenummer: J5-132-LX

Lager: 4 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

67.092 NOK

53.674 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Jaguar V 132 LX har en skjærehastighet på 1.530 mm/sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til verdens raskeste. Jaguar V 132 LX skjæreplotteren kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, dette er med til å gi en nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift. Ut over dette Jaguar V 132 LX skjæreplotteren deg mulighet for å justerer din skjærestyrke fra 0-600 gram, med en max skjære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighet gjør at Jaguar V 132 LX kan imøtekommende de krav som en lang rekke materialer stiller, helt fra fin og tynn avdekningsfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 132 LX skjæreplotteren har automatisk tilretning av dens skjæreblad, Denne funksjon gjør at plotteren automatisk oppdager, når skjærebladet er på mediet. Med dette retter den skjærebladet inn på den posisjon, det skal ha til skjæringen. På denne måte sikre Jaguar V 132 skjæreplotteren deg at du unngår ødelagte runde og forhøyede hjørner Jaguar V 132 LX har et brukervennlig kontrollpanel med et 20-sifret og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måte sikrer skjæreplotteren en lett betjening og en enkel navigasjon. Ut over dette kan den innstilles til 9 forskjellige språk: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.Forbedret AAS II Contour Cutting System (kun Jaguar V LX modeller)


GCC Jaguar V LX-modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre presis konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.Ved kjøp av Jaguar V 132 LX skjæreplotteren følger det et skjæreverktøy med, som er spesielt designet til å redusere vinylavfall og gir deg en helt nøyaktig utskjæring, så ditt emne blir urørt. Ut over dette følger det også et mediehåndteringssystem med som er fullt ut justerbart. Dette kan håndtere medier på standarkjerner og løser problemer du måtte oppleve med medietilførsel og justering, dermed garanteres det en optimal tilførsel av dine emner.


Stativ er ekstrautstyr
 
 

 

Relaterede Produkter