Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
RX II 183S Skjæreplotter (Bestillingsvare)

RX II 183S Skjæreplotter (Bestillingsvare)

RX II 183S Skjæreplotter egner seg for større produksjon så vel som profesjonell bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikrer deg et fint klipperesultat.
Skjæreprogramvaren SureCutsALot er inkludert.
RX II 183S er kompatibel med Windows 7 og nyere og Mac OS X 10.6 og nyere.

Varenummer: RX2-183S

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

93.932 NOK

75.146 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

 

RX II 183S har en skjærehastighet på 1530 mm/sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til den raskeste i verden. RX II 183S skjæreplotter kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, som bidrar til å gi presis, problemfri og ikke minst rask drift.

I tillegg til dette lar RX II 183S skjæreplotter deg justere skjærestyrken fra 0-600 gram, med en maksimal skjærefolietykkelse på 0,8 mm. Dette alternativet lar RX II 183S møte kravene til et bredt spekter av materialer, fra fin og tynn dekkfilm til tykk og hard reflekterende film.

RX II 183S skjæreplotter har automatisk skjærebladjustering.Denne funksjonen lar sleiden automatisk oppdage når skjærebladet er på mediet. Deretter justerer den skjærebladet til den posisjonen den skal ha for skjæringen.

På denne måten sørger RX II 183S skjæreplotter for at du unngår ødelagte avrundede og hevede hjørner. RX II 183S har et brukervennlig kontrollpanel med 20-sifret og 2-linjers LCD-display samt 14 kontrollknapper.

 


RX II-serien har et standard Automatic-Aligning System (AAS II) for å garantere presis konturskjæring ved automatisk å oppdage registreringsmerkene på digitalt produserte bilder.

Funksjonen inkluderer:


RX II-serien har Segmental Positioning-funksjon som kan korrigere det skjeve trykket. Det utskrevne bildet kan være skjevt fordi utskriften skifter, og funksjonen Segmental Positioning kan automatisk skanne registreringsmerkene én etter én for å kalibrere offset.

Juster folieklemmer i henhold til materialet:


 

RX II-serien er også utstyrt med auto cut off, som kan stilles inn til automatisk å fullføre ferdig kutting ved å kutte arbeidsstykket til folierullen.
Alternativt kan avskjæringsknappen brukes manuelt for skjæring.

Engelsk manual inkludert.

Stativ er inkludert.

 
 
 

 

Relaterede Produkter