Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
RX II 132S Skjæreplotter (Bestillingsvare)

RX II 132S Skjæreplotter (Bestillingsvare)

RX II 132S Skjæreplotter er egnet for større produksjon så vel som profesjonell bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikrer deg et fint klipperesultat.
Skjæreprogramvaren SureCutsALot er inkludert.
RX II 132S er kompatibel med Windows 7 og nyere og Mac OS X 10.6 og nyere.

Varenummer: RX2-132S

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

76.678 NOK

61.342 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

 

RX II 132S har en skjærehastighet på 1530 mm/sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til den raskeste i verden. RX II 132S skjæreplotter kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, dette er med på å gi presis, problemfri og ikke minst rask drift.

I tillegg til dette lar RX II 132S skjæreplotter deg justere skjærestyrken fra 0-600 gram, med en maksimal skjærefolietykkelse på 0,8 mm. Dette alternativet lar RX II 132S møte kravene til et bredt spekter av materialer, fra fine og tynne dekkfilmer til tykke og harde reflekterende filmer.

RX II 132S skjæreplotter har automatisk skjærebladjustering.Denne funksjonen lar sleiden automatisk oppdage når skjærebladet er på mediet. Deretter justerer den skjærebladet til den posisjonen den skal ha for skjæringen.

På denne måten sørger RX II 132S skjæreplotter for at du unngår ødelagte avrundede og hevede hjørner. RX II 132S har et brukervennlig kontrollpanel med 20-sifret og 2-linjers LCD-display samt 14 kontrollknapper.

 


RX II-serien har et standard Automatic-Aligning System (AAS II) for å garantere presis konturskjæring ved automatisk å oppdage registreringsmerkene på digitalt produserte bilder.

Funksjonen inkluderer:


RX II-serien har Segmental Positioning-funksjon som kan korrigere det skjeve trykket. Det utskrevne bildet kan være skjevt fordi utskriften skifter, og funksjonen Segmental Positioning kan automatisk skanne registreringsmerkene én etter én for å kalibrere offset.

Juster folieklemmer i henhold til materialet:


 

RX II-serien er også utstyrt med auto cut off, som kan stilles inn til automatisk å fullføre ferdig kutting ved å kutte arbeidsstykket til folierullen.
Alternativt kan avskjæringsknappen brukes manuelt for skjæring.

 

Engelsk manual inkludert.

Stativ er inkludert.

 
 
 

 

Relaterede Produkter