Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Oprett konto

DEMO-MODELL - Jaguar V 132

DEMO-MODELL - Jaguar V 132

OBS! DEMO-MODELL! - ENKELTE PÅ LAGER, KOM FØRST!

Skjæreplotter for profesjonell bruk

Varenummer: J5-132S-DEMO

Lager: 1 stk.

Leveringstid:

Før 46.835,-
Nu 28.382,-

35.477,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist


Jaguar V 132 har en kuttehastighet på 1.530 mm / sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til verdens raskeste. Jaguar V 132 skjæreplotter kjører på et høyt hastighets digitalt styrt servosystem, som hjelper deg med å gi nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift.


I tillegg lar Jaguar V 132 skjæreplotter deg justere skjærstyrken fra 0-600 gram, med en maksimal skjærefilmtykkelse på 0,8 mm. Dette alternativet lar Jaguar II møte kravene fra et bredt spekter av materialer, fra fin og tynn omslagfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 132 skjæreplotter har automatisk justering av skjærebladene. Denne funksjonen oppdager sleden automatisk når skjærebladet er på mediet. Den justerer deretter skjærebladet til den posisjonen det skal ha for skjæringen.


På denne måten sikrer Jaguar V 132 skjæreplotter at du unngår ødelagte avrundede og hevede hjørner. Jaguar V 132 har et brukervennlig kontrollpanel med 20-sifret og 2-linjers LCD-skjerm samt 14 kontroller.


På denne måten sikrer skjæreplotteren enkel betjening og enkel navigering. I tillegg kan den settes til 9 forskjellige språk: engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, tysk, japansk, polsk og tyrkisk.


Når du kjøper en Jaguar V 132 skjæreplotter, er det et skjæreverktøy som er spesielt designet for å redusere søl av vinyl og gi deg et presist kutt. I tillegg er det også et fullt justerbart mediehåndteringssystem. Dette kan håndtere media optimalt på standardkjerner og løse problemer du kan oppleve med innlasting og justering av medier.


MERK! Vær oppmerksom på at stativer må kjøpes separat 
 

 

Relaterede Produkter