FAQ Kontoen min Oprett konto

DEMO MODELL - Jaguar V 132 LX

DEMO MODELL - Jaguar V 132 LX

MERK DEMO-MODELLEN - FØRSTE FOR ET MILL-TILBUD!

Jaguar V LX 132 er egnet for større produksjon og profesjonell bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid sikrer deg et fint klipperesultat. Signpal skjæreprogramvare inkludert.

Varenummer: J5-132-LX-DEMO

Lager: 1 stk.

Leveringstid:

Før 50.237,-
Nu 33.010,-

41.263,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist


Jaguar V 132 LX har en kuttehastighet på 1.530 mm / sek. Dette gjør denne skjæreplotteren til verdens raskeste. Jaguar V 132 LX-kutterplotteren kjører på et høyhastighets digitalt kontrollert servosystem, som hjelper deg med å gi nøyaktig, problemfri og ikke minst rask drift.


I tillegg lar Jaguar V 132 LX skjæreplotter deg justere skjærstyrken fra 0-600 gram, med en maksimal skjærefilmtykkelse på 0,8 mm. Dette alternativet lar Jaguar II møte kravene fra et bredt spekter av materialer, fra fin og tynn omslagfilm til tykk og hard reflekterende film.


Jaguar V 132 LX skjæreplotter har automatisk skjærebladjustering.Denne funksjonen gjør at lysbildet automatisk oppdager når skjærebladet er på mediet. Den justerer deretter skjærebladet til den posisjonen det skal ha for skjæringen.


På denne måten sikrer Jaguar V 132 LX skjæreplotter at du unngår ødelagte avrundede og hevede hjørner. Jaguar V 132 LX har et brukervennlig kontrollpanel med 20-sifret og 2-linjers LCD-skjerm samt 14 kontroller.


På denne måten sikrer skjæreplotteren enkel betjening og enkel navigering. I tillegg kan den settes til 9 forskjellige språk: engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, tysk, japansk, polsk og tyrkisk.


Forbedret AAS II konturskjæringssystem (kun Jaguar V LX-modeller)


GCC Jaguar V LX-modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre presis skjæring av konturen ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.


Når du kjøper en Jaguar V 132 LX skjæreplotter, er det et skjæreverktøy spesialdesignet for å redusere vinylsøl og gi deg et presist kutt. I tillegg er det også et fullt justerbart mediehåndteringssystem. Dette kan håndtere media optimalt på standardkjerner og løse problemer du kan oppleve med innlasting og justering av medier.


MERK! Vær oppmerksom på at stativer må kjøpes separat 
 

 

Relaterede Produkter