Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
6x1 Koppvarmepresser

6x1 Koppvarmepresser

Brukes til overføring av sublimeringstrykk. Koppvarmepressen sikrer alltid det beste resultatet for presset ditt. - Forventet på lagerstart/midten av mars

Varenummer: skva1038

Lager: 1 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Før 7.755,-
5.814 NOK

4.651 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Håndvarmepresse

 6x1 Kop Varmepresser

6x1 Kop Varmepresser sikrer at bildene dine blir tydelig trykt på dine emner. Kop-varmepresseren har håndtak som gjør det mulig å justere trykket, noe som resulterer i jevnere trykk og dermed bedre kvalitet. Den brukes kun til sublimeringstrykk.

Når man skal overføre trykk som går i ett med materialet, slik som på kopper, tallerkener, musematter osv., så er sublimeringstrykk veien å gå. Til dette trenger du en sublimeringsskriver, sublimeringsblekk og spesielt sublimeringspapir, samt selvfølgelig en varmepresse. Du printer på sublimeringspapiret med sublimeringsblekk. Sublimeringsblekk er spesielt og bør brukes minst 3-4 ganger i uken, da dysene kan tettes ved for lite bruk. Når sublimeringspapiret er klart med det valgte bildet, logoen, teksten osv., er du klar til å trykke på det valgte materialet med en varmepresse.

Det er en digital skjerm hvor du enkelt kan justere både tid og temperatur.

Spesifikasjoner:

Strømforsyning: 130W-260W
Temperatur: 0-225ºC
Vekt: 16kg
Kopstørrelser: 1.5oz / 2.5oz / 6oz-10oz / 12oz / 17oz / 11oz-15oz
Manual: Det følger med engelsk manual.

6x1 kop-varmepresseren kommer fra en ISO 9001:2000-sertifisert leverandør, som sikrer at produktet ditt alltid oppfyller lovmessige krav. I tillegg er alle varmepressene CE-merket, noe som er en ytterligere garanti for at produktene våre oppfyller alle standarder. 
 

 

Relaterede Produkter