Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Effektiv trykkluft double lokasjons varmepresser - 40x50cm med integrert Teflon ark holder

Effektiv trykkluft double lokasjons varmepresser - 40x50cm med integrert Teflon ark holder

Dobbel lokasjons varmepresseren gir deg muligheten for å forberede et emne, mens et annet trykkes, dette vil være med til å øke produktiviteten av din produksjon. Ut over dette gir den store varmeplate deg et stort arbeidsområde.

Varenummer: skva1022

Lager: 6 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

17.504,-

21.880,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Pneumatisk trykkluft varmepresser som gjør det enkelt og behagelig å trykke på trøyer. Du skal bare trykke på en knapp så klarer maskinen nesten resten selv. Den flyttbare varmeplate gjør at man er i stand til å forberede et emne, mens et annet emne trykkes, som er med til å øke produktiviteten.


Varmepresseren er utstyrt med en digital styreenhet, som gjør deg i stand til lett å justere tiden og temperaturen for ditt trykk.


Vi anbefaler at man benytter, den anbefalede kompressor og en teflonpute under stoffet, samt teflonark mellom stoff og varmeplaten for bedre holdbarhet av varmepresseren.


Spesifikasjoner:


Digital timer & temperaturkontroll


Tidsintervall: 0-999 sek.


Max temp.: 225C


Temperatur nøyaktighet: +/- 1C


Power: 1.75KW / 1.8KW - 120V / 220V


 


Effektiv dobbel lokasjons varmepresser med trykkluft kommer fra en ISO 9001: 2000 sertifisert leverandør som sikre deg at ditt produkt alltid lever til de lovmessige som til dine krav.


Videre er alle varmepresserne også CE merket noe som er enda en garanti til deg, for å sikre våre at produkter lever opp til alle standarder.
 
 

 

Relaterede Produkter