Graveringslaser

Vi gir deg muligheten til å finne nøyaktig den graveringslaseren som best oppfyller dine behov. Enten for hobby eller storstilt produksjon, kan vi tilby det du trenger. Vi tilbyr graveringsutstyr til billige priser, men går ikke på akkord med stabilitet, høy ergonomi og høy holdbarhet. Alt vårt graveringsutstyr blir prøvd og testet av erfarne teknikere før levering.

Graveringslasere er kjent for å gjøre en fin finish på utstyr som f.eks. må brukes til firmalogoer og tyveribeskyttelse av IT-utstyr uten å kutte direkte i selve utstyret.

  Creality CV-01 Graveringslaser
  2.062,-
  2.577,- inkl. moms
   XTOOL Smoke Purifier
   XTOOL Smoke Purifier
  7.656,-
  9.570,- inkl. moms
  Flux - Beamo - Laser
  24.752,-
  30.940,- inkl. moms
  Flux - BeamBox - Laser
  39.692,-
  49.615,- inkl. moms
  Flux - BeamBox Pro - Laser
  51.096,-
  63.870,- inkl. moms
  Flux - Hexa 60watt - Laser
  75.486,-
  94.358,- inkl. moms

   Graveringslaser:

   Med en graveringslaser kan du gravere tekster eller mønstrene dine på enheter. Det gir deg et bredt utvalg av alternativer. Allsidigheten og påliteligheten til lasermaskiner er uovertruffen når det gjelder gravering. Brukervennlighet, høy presisjon og høy hastighet lar alle fra hobbybruker til proffe realisere ideene og produktene sine. Gravering kan tilpasses for tre, plast, stein, metall og mer.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.