Kom i gang med skiltproduksjon

Vurderer du å starte produksjonen av dine egne skilt eller tekstiltrykk?
Hos Skilt-produksjon.no finner du et stort utvalg av startpakker med skiltmaskiner og materialer til alle behov!

 

Hva trenger jeg for å starte min egen produksjon av skilt og tekstiltrykk?

For å hjelpe deg i gang med din egen produksjon av skilt og tekstiltrykk, har vi satt sammen en rekke startesett i forskjellige prisklasser som inneholder alt du trenger for å komme i gang. Utstyret du trenger avhenger først og fremst av hva du vil produsere.

Nederst på siden vil du derfor finne en kort beskrivelse av de to hyppigste produksjonene med våre maskiner.     Produksjon av egne skilt

     Utstyr:

     • Skjæreplotter
     • Standard folie eller spesialfolie
     • Datamaskin med skjæreprogramvare

     Arbeidsprosess når du installerer skilt på flate overflater:

     Begynn å lage designen din med å kutte programvare på en datamaskin. På Sign Production anbefaler vi programmene Easy Cut, Sure Cuts A Lot, WinPCSign og Signpal. Hvis du vil importere ditt eget design (f.eks. Logo), anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice for gratis rådgivning. Les mer om de forskjellige programmene her: Skjære Software.

     Datamaskinen kobles til skjæreplotteren din som deretter brukes til å plotte (klippe) ønsket design til det materialet du ønsker. For skiltproduksjon kan både standard og spesialfolie brukes, avhengig av hvilken effekt skiltet skal ha og hvor skiltet skal brukes. Les mer om de forskjellige materialene her: Materialer.

     Etter at plotteren er ferdig kuttet, fjernes overflødig materiale. Deretter overfører du designet til overføringsfolien, og sikrer at resultatet blir nøyaktig slik du hadde tenkt før du overfører det til sluttproduktet. Sørg for å skrape bort luftbobler grundig for best mulig resultat.

     Tips: Når det påføres store overflater, kan vann med fordel brukes med en dråpe vaskemiddel, da det er lettere å få trykket plassert riktig.


     Produksjon av tekstiltrykk

     Utstyr:

     Arbeidsprosess ved bruk av tekstilfolie:

     Begynn å lage designen din med å kutte programvare på en datamaskin. På Sign Production anbefaler vi programmene Easy Cut, Sure Cuts A Lot, WinPCSign og Signpal. Hvis du vil importere ditt eget design (f.eks. Logo), anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice for gratis rådgivning. Les mer om de forskjellige programmene her: Skjære Software.

     Datamaskinen kobles til skjæreplotteren din som deretter brukes til å plotte (klippe) ønsket design til det materialet du ønsker. For produksjon av tekstiltrykk blir tekstilfolie brukt. Tekstilfolie er tilgjengelig i et stort utvalg avhengig av hvilken effekt trykket ditt skal ha. Du finner vårt brede utvalg av tekstilfolie her: Tekstilfolie.

     Etter at designen din er kuttet ut, fjernes overflødig materiale. Overfør deretter designet til overføringsfolien, slik at det er lettere å trykke på ønsket stoffstykke. Snu designet opp ned og legg det på toppen av stoffet i en varmepresse. Varmepressen brukes til å varme limet slik at trykket ditt festes til stoffet.

     MERKNAD: Vi anbefaler å holde ønsket design for hobby / semiprofesjonell bruk relativt enkelt. Skjæreplottere er ikke egnet for veldig kompliserte emner (f.eks. Bilder eller veldig tynne bokstaver). I stedet vil filmen bli skrevet ut direkte på folien, og en spesiell skriver brukes vanligvis til denne prosessen, som ikke brukes i øyeblikket. inkludert i vårt sortiment. I dette tilfellet anbefaler vi å kontakte et profesjonelt trykkfirma i stedet for å starte din egen produksjon.

     Har du bruk for ytterligere rådgivning, er du velkommen til at ringe på tlf. + 47 21 98 88 88 eller mail oss på salg@skilt-produksjon.no.