Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Standard 38x38cm varmepresser

Standard 38x38cm varmepresser

Effektiv varmepresse for tekstiltrykk. Enkel betjening, digital kontroll, 38x38 cm arbeidsområde. Perfekt for små produksjoner.

Ekstra

Varenummer: skva1033

Lager: 72 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

7.755 NOK

6.204 NOK ekskl. mva
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Varmpresse for tekstiltrykk

Vår brukervennlige varmpresse er den ideelle løsningen for både oppstartsvirksomheter og mindre produksjoner som ønsker å skape profesjonelle trykkresultater uten besvær. Med enkel betjening og et intuitivt digitalt betjeningspanel, er det enkelt å justere ønsket temperatur og trykketid, plassere emnet på den romslige 38x38 cm varmeplaten og starte trykkprosessen.

Designet med fokus på kvalitet og allsidighet, gir denne varmpressen deg muligheten til å jobbe med et bredt utvalg tekstilprodukter, inkludert vesker, t-skjorter og poser. Enten du ønsker å lage flotte trykk med transfer, applikasjoner eller fikseringstrykk, tilbyr vår varmpresse de perfekte innstillingene for å oppnå optimale resultater.

Med temperaturinnstillinger fra 0 til 220ºC og en oppvarmingstid på kun 15-20 minutter, er det raskt og enkelt å komme i gang. Den justerbare trykkvarigheten fra 0-60 sekunder gir deg nøyaktig kontroll over trykkets varighet, og sikrer høy kvalitet og holdbarhet i dine trykk.

Utstyrt med avansert teknologi og sikkerhetsfunksjoner som overopphetingsbeskyttelse og automatisk avstengning, er vår varmpresse en pålitelig partner i ditt trykkproduksjon. Gjør din virksomhets trykkproduksjon mer effektiv og profesjonell med vår pålitelige varmpresse.

Spesifikasjoner

Spesifikasjon Detaljer
Strømforsyning 2000W
Temperatur 0-220ºC
Oppvarmingstid 15-20 minutter
Trykkvarighet 0-60 sekunder
Arbeidsområde 38cm × 38cm
Vekt 25kg
Manual Engelsk manual følger med.
  
 

 

Relaterede Produkter