Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 24 LX Skjæreplotter - 70cm

Expert II 24 LX Skjæreplotter - 70cm

Skjæreplottere i ekspert II-serien er utstyrt med en kutteeffekt på maksimalt 350 gram og 27,8 ips (705 mm / sek) kuttehastighet, noe som ikke bare kan lette gjennomføringen av forskjellige skjærejobber, men utvider mulighetene til din virksomhet.

Ekstra

Varenummer: Expert24-LX

Lager: 6 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

11.488,-

14.360,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Med avanserte funksjoner, høy nøyaktighet og solid pålitelighet, leverer Expert II-serien mer enn du forventer.Høydepunkter:

Opp til 350 gram skjærkraft

For å tilfredsstille et bredt spekter av bruksområder, har GCC Expert II-serien skjæreplottere blitt oppgradert når det gjelder skjæreevnen, slik at brukerne kan mestre enhver utfordring.
Opp til 705 mm / s skjærehastighet *

Arbeidstid påvirker budsjettet ditt og hvert minutt teller; derfor økes den maksimale skjærehastigheten for å forbedre effektiviteten samtidig som kvaliteten sikres.

* En Expert II 24 LX kan kutte opp til 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders retning.Garantert 3 meters sporingbr />
GCC Expert II-serien skjæreplottere er bygget med de beste komponentene. Disse modellene har stabil trommel som kan garantere 3 meters sporing for å sikre et sluttresultat av høy kvalitet og samtidig spare på materialer og kostnader.Forbedret AAS II konturskjæringssystem (kun Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellene har et standard Automatic Alignment System (AAS II) for å sikre nøyaktig konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.Utstyrt med Sure Cuts A Lot software som effektiviserer arbeidsflyten

Sure Cuts A Lot er inkludert i ekspert II LX-serien. Sure Cuts A Lot støtter den mest brukte designprogramvaren, som kan optimalisere bruken av forskjellige skjæreoppgaver med en strømlinjeformet arbeidsflyt.

Ved køb af Expert II 24 LX kan Sure Cuts A Lot opgraderes til Sure Cuts A Lot Pro for kun 2500NOK
 
 

 

Relaterede Produkter