Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 24 LX Skjæreplotter - 70cm

Expert II 24 LX Skjæreplotter - 70cm

Skjæreplottere i ekspert II-serien er utstyrt med en kutteeffekt på maksimalt 350 gram og 27,8 ips (705 mm / sek) kuttehastighet, noe som ikke bare kan lette gjennomføringen av forskjellige skjærejobber, men utvider mulighetene til din virksomhet.

Varenummer: Expert24-LX

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

10.348,-

12.935,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist


Med avanserte funksjoner, høy nøyaktighet og solid pålitelighet, leverer Expert II-serien mer enn du forventer.Høydepunkter:

Opp til 350 gram skjærkraft

For å tilfredsstille et bredt spekter av bruksområder, har GCC Expert II-serien skjæreplottere blitt oppgradert når det gjelder skjæreevnen, slik at brukerne kan mestre enhver utfordring.
Opp til 705 mm / s skjærehastighet *

Arbeidstid påvirker budsjettet ditt og hvert minutt teller; derfor økes den maksimale skjærehastigheten for å forbedre effektiviteten samtidig som kvaliteten sikres.

* En Expert II 24 LX kan kutte opp til 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders retning.Garantert 3 meters sporingbr />
GCC Expert II-serien skjæreplottere er bygget med de beste komponentene. Disse modellene har stabil trommel som kan garantere 3 meters sporing for å sikre et sluttresultat av høy kvalitet og samtidig spare på materialer og kostnader.Forbedret AAS II konturskjæringssystem (kun Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellene har et standard Automatic Alignment System (AAS II) for å sikre nøyaktig konturskjæring ved å registrere registreringsmerker på digitalt produserte bilder.Utstyrt med SignPal Apprentice som effektiviserer arbeidsflyten

SignPal Apprentice er inkludert i ekspert II LX-serien. SignPal Apprentice støtter den mest brukte designprogramvaren, som kan optimalisere bruken av forskjellige skjæreoppgaver med en strømlinjeformet arbeidsflyt.

Ved køb af Expert II 24 LX kan SignPal Apprentice opgraderes til SignPal Expert for kun 2500NOK 
 

 

Relaterede Produkter