Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Lamineringsmaskin til kald/varm laminering [26cm] bredde

Lamineringsmaskin til kald/varm laminering [26cm] bredde

Lamineringsmaskin av høy kvalitet. Kan brukes til både kald og varm laminering.

Varenummer: lam1003

Lager: 8 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

Før 2.126,-
Nu 1.211,-

1.514,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

 

Denne fantastiske laminatoren kombinerer allsidighet, brukervennlighet og profesjonell laminering i én kompakt enhet. Uansett om du ønsker å beskytte viktige dokumenter, forbedre utseendet på bildene dine eller lage flotte skilt, er denne maskinen det perfekte verktøyet for å oppnå enestående resultater.

Med denne laminatoren kan du velge mellom kald- og varmlaminering, noe som gjør den egnet for en rekke ulike materialer og prosjekter. Kald laminering er ideell for sensitive dokumenter eller bilder som ikke tåler varme. Denne metoden bruker trykk og lim for å lage en beskyttende film uten å påvirke materialets kvalitet. Varmlaminering derimot bruker varme og smeltet lim for å lage et sterkt og holdbart laminatbelegg. Ved å kunne veksle mellom disse to metodene får du full kontroll over lamineringene dine og kan tilpasse dem etter dine spesifikke behov.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene til denne maskinen er dens justerbare temperaturområde, som strekker seg fra 100 til 200 grader Celsius. Dette temperaturområdet lar deg finne den perfekte innstillingen for materialene dine. Lavere temperaturer er egnet for delikate dokumenter, fotografier eller andre varmesensitive materialer. Den forsiktige varmen sikrer at materialet forblir intakt samtidig som det oppnår en effektiv laminering. Høyere temperaturer er ideelle for mer holdbare materialer som skilt eller kort som krever ekstra styrke og beskyttelse. Uansett hvilken temperatur du velger, kan du være sikker på å oppnå en profesjonell laminering av høy kvalitet.

Denne laminatoren har også en imponerende kapasitet for håndtering av papir med en bredde på opptil 26 cm. Dette betyr at du kan laminere en rekke ulike dokumenter, bilder eller prosjekter uten å bekymre deg for størrelsesbegrensninger. Uansett om du arbeider med standard A4-dokumenter, mindre fotografier eller større prosjekter, kan denne maskinen håndtere dem problemfritt.

Når det gjelder papirtykkelse, kan denne maskinen håndtere materialer med en tykkelse på opptil 1 mm. Dette betyr at du ikke bare kan laminere vanlig papir, men også tykkere materialer som kort, innlegg eller visse typer emballasje. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å lage holdbare og beskyttende lamineringer på ulike materialer samtidig som du opprettholder deres opprinnelige kvalitet.

For å sikre at du får den beste brukeropplevelsen med denne laminatoren, følger det med en detaljert og omfattende engelsk brukermanual. Manualen er designet for å guide deg gjennom hvert trinn i lamineringen og gi deg nyttige tips og triks for å oppnå profesjonelle resultater. Uansett om du er en erfaren bruker eller nybegynner, vil manualen gi deg den nødvendige kunnskapen og hjelpen til å utnytte alle funksjonene i denne maskinen til fulle.

  
 

 

Relaterede Produkter