Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Lamineringsmaskin for kald/varmlaminering - 26 cm bredde

Lamineringsmaskin for kald/varmlaminering - 26 cm bredde

Oppnå profesjonelle lamineringer med dette allsidige høykvalitets lamineringsmaskin, som fungerer til både kald- og varmlaminering. Beskytt viktige dokumenter, forbedre bilder og skap flotte skilter med letthet og ekspertise.

Varenummer: lam1003

Lager: 6 stk.

Leveringstid: 3-7 hverdager

Før 2.193,-
Nu 1.014,-

1.267,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

 

Denne fantastiske lamineringsmaskinen kombinerer allsidighet, brukervennlighet og profesjonell laminering i en kompakt enhet. Uansett om du ønsker å beskytte viktige dokumenter, forbedre utseendet på dine bilder eller skape flotte skilter, er denne maskinen det perfekte verktøyet for å oppnå enestående resultater.

Med denne lamineringsmaskinen kan du velge mellom kald- og varmlaminering, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av materialer og prosjekter. Kaldlaminering er ideell for følsomme dokumenter eller bilder som ikke tåler varme. Denne metoden bruker trykk og lim for å skape en beskyttende film uten å påvirke materialet kvalitet. Varmlaminering, derimot, benytter seg av varme og smeltet lim for å skape en sterk og holdbar lamineringsbelegg. Ved å kunne skifte mellom disse to metodene får du full kontroll over dine lamineringer og kan tilpasse dem etter ditt spesifikke behov.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene ved denne maskinen er dens justerbare temperaturintervall, som strekker seg fra 100 til 200 grader Celsius. Dette temperaturområdet gir deg muligheten til å finne den perfekte innstillingen for dine materialer. Lavere temperaturer er velegnede for sarte dokumenter, fotografier eller andre varmefølsomme materialer. Den forsiktige varmen sikrer at materialet forblir intakt, mens det fortsatt oppnår en effektiv laminering. Højere temperaturer er ideelle for mer holdbare materialer, såsom skilte eller kort, som krever ekstra styrke og beskyttelse. Uansett hvilken temperatur du velger, kan du være sikker på å oppnå en profesjonell laminering av høy kvalitet.

Denne lamineringsmaskinen har også en imponerende kapasitet til å håndtere papir med en bredde på opptil 26 cm. Dette betyr at du kan laminere et bredt spekter av dokumenter, bilder eller prosjekter uten å måtte bekymre deg for begrensninger i størrelsen. Uansett om du jobber med standard A4-dokumenter, mindre fotografier eller større prosjekter, kan denne maskinen håndtere dem problemfritt.

Når det kommer til papirtykkelse, kan denne maskinen håndtere materialer med en tykkelse på opptil 1 mm. Dette betyr at du ikke bare kan laminere vanlig papir, men også tykkere materialer såsom kort, innlegg eller visse typer emballasje. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å skape holdbare og beskyttende lamineringer på ulike materialer, og samtidig opprettholde deres oprindelige kvalitet.

For å sikre at du får den beste brukeropplevelsen med denne lamineringsmaskinen, medfølger det en detaljert og omfattende engelsk manual. Manualen er designet for å veilede deg gjennom hvert trinn i lamineringen og gi deg nyttige tips og triks for å oppnå profesjonelle resultater. Uansett om du er en erfaren bruker eller nybegynner, vil manualen gi deg den nødvendige kunnskapen og hjelpen til å utnytte alle funksjonene i denne maskinen til fulle.

  
 

 

Relaterede Produkter