Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Opaque InkJet Transfer Papir, pakke med 10 ark (brukes til sorte / mørke stoffer) - A4 (215 mm x 279 mm)

Opaque InkJet Transfer Papir, pakke med 10 ark (brukes til sorte / mørke stoffer) - A4 (215 mm x 279 mm)

Ugjennomsiktig overføringspapir for blekkskriver, hvit bakgrunn

Varenummer: IJTP_1005

Lager: 7 stk.

Leveringstid:

145,-

181,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Passer best for svart / mørkt stoff / overflater hvis du vil at stoffet ikke skal skinne gjennom motivet.


Dette produktet er ditt førstevalg når du overfører motiv til mørkt stoff. Velg hvilket som helst bilde på datamaskinen din, skriv det ut på dette papiret med blekkskriver, sveip bildet på en t-skjorte eller annet plagg, og se resultatet! Det blir enda raskere og bedre med de nye fantastiske og billige varmepressene våre, så hvis du har å gjøre med større produksjon, anbefaler vi på det sterkeste at du får en varmepresse! Det kan endre produktiviteten din! Enkel og morsom å bruke! Ved å bruke dette overføringspapiret blir det mulig å overføre bilder med både hvite og fargede områder til svart eller mørkt stoff uten at stofffargen skinner gjennom. (Vårt andre blekkskriveroverføringspapir lar stofffargen skinne gjennom på skinnende eller lyse områder av bildet ditt.

Dette papiret har en ugjennomsiktig hvit bakgrunn slik at ingenting skinner gjennom. Ethvert område av bildet ditt som ikke er trykt på, forblir hvitt. Derfor er det best å beskjære utskriften hvis du ikke vil ha en hvit bakgrunn eller kant. Det fungerer bra på alt svart materiale.

I motsetning til annet ugjennomsiktig papir vi har testet, bevarte dette papiret motivet uskadet og med minimalt fargetap gjennom et stort antall vasker! Det er gøy, så prøv det!

 

Gode råd: i tillegg til optimal bruk av varme- og presseteknikk, er veien til et godt resultat å vaske materialet en dag etter overføringen eller før materialet blir utsatt for regn, da overflødig blekk kan løpe ut i på samme måte som resten av motivet. I tillegg, hvis materialet skal vaskes på et senere tidspunkt, bør det vaskes før overføring og før overføringspapir brukes sammen med det, slik at det krymper litt på forhånd.
& nbsp;


Arkstørrelse: 21,59 cm x 27,94 cm (8½ "x 11")

Vær oppmerksom på at overføringspapir har en begrenset holdbarhet, som er 6 måneder, avhengig av hvordan det lagres. Den må oppbevares forseglet i plastemballasje. Høy eller tørr luftfuktighet kan redusere papirets holdbarhet.


Merk at dette papiret har følgende størrelser 21,5 cm x 27,9 cm og kan brukes i de fleste A4-skrivere. Normal A4-størrelse er 210 × 297 mm
Kan ikke brukes i: HP Officejet pro L7680

Se brukerhåndboken her 
 

 

Relaterede Produkter