Applikations tape

Påføringstape (også kalt overføringsfolie) er enkelt å jobbe med og er av høy kvalitet.

Overføringsfolie brukes, som navnet tilsier, for å overføre skiltfilm til en valgt overflate. Ved å bruke overføringsfolie vil du enkelt få skiltfolien riktig og uten ujevnheter.

Den ligger jevnt til foringen og er egnet for bruksområder der det er nødvendig å se gjennom påføringstapen (montering av flere farger samtidig på plater osv.).

Passer også til våt montering, lett å fjerne uten å etterlate limrester, krøller ikke i hjørner og kan rulles av uten statisk elektrisitet. Kan med fordel også brukes som et malingsdeksel.

      Billig applikasjonstape - overføringsfolie for montering av skilt eller som malingsdeksel. Leveringstid bare 3-7 hverdager. PRISGARANTI PÅ APPLIKASJONSTAPE - OVERFØRINGSFOLIE

      Har du spørsmål til vår kundeservice?
      Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.