Skiltproduksjon logo
FAQ Kontoen min Profil Oprett konto Logge ut
Puma IV 60 LX Skjæreplotter

Puma IV 60 LX Skjæreplotter

Puma IV 60 LX Skjæreplotter er egnet for mellomstor produksjon så vel som profesjonell bruk. Kjører på digitalt servosystem som alltid gir deg et fint klipperesultat.
Skjæreprogramvaren SureCutsALot er inkludert.
Puma IV er kompatibel med Windows 7 og nyere og Mac OS X 10.6 og nyere.

Extra

Varenummer: P4-60LX

Lager: 4 stk.

Leveringstid:

17.142,-

21.427,- inkl. moms
Lav frakt
3-7 hverdags levering
100% sikker betaling
via kryptert tilkobling
100% tilfredshetsgaranti
14 dagers angrefrist

Puma IV 60 har en skjærehastighet på 1.020 mm / sek. Puma IV 60 skjæreplotter kjører på et høyhastighets digitalt styrt servosystem, dette bidrar til å gi presis, problemfri og ikke minst rask drift.

I tillegg til dette, gir Puma IV 60 skjæreplotter deg muligheten til å justere skjærefastheten fra 0-500 gram, med en maksimal skjærefolietykkelse på 0,8 mm. Dette alternativet lar Puma IV oppfylle kravene til et bredt spekter av materialer, fra fine og tynne dekkfilmer til tykke og harde reflekterende filmer.

Puma IV 60 skjæreplotter justerer automatisk skjærebladet. Denne funksjonen betyr at lysbildet automatisk oppdager når skjærebladet er på mediet. Deretter justerer den skjærebladet til den posisjonen det skal ha for skjæringen.

På denne måten sørger Puma IV 60 skjæreplotter for at du unngår ødelagte avrundede og hevede hjørner. Puma IV 60 har et brukervennlig kontrollpanel med en 20-sifret og 2-linjers LCD-skjerm samt 14 kontrollknapper.

På denne måten sørger skjæreplotteren for enkel betjening og enkel navigering. I tillegg kan den stilles til 9 forskjellige språk: engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, tysk, japansk, polsk og tyrkisk.

Når du kjøper en Puma IV 60 skjæreplotter, er et skjæreverktøy inkludert, som er spesielt designet for å redusere vinylavfall og gi deg et helt presist kutt. I tillegg til dette er det også inkludert et mediehåndteringssystem som er fullt justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkjerner optimalt og løse eventuelle problemer du kan oppleve med medieforsyning og justering.

Forbedret AAS II konturskjæringssystem (bare Puma IV LX-modeller)

GCC Puma IV LX -modellene har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for å sikre presis konturskjæring ved å registrere registreringsmerkene på digitalt produserte bilder.Stativ er ikke inkludert. 
 

 

Relaterede Produkter