Oramask 831

Oramask 831 sandblåsnings folie brukes til avdekking av emner som skal sandblåses. Selv om det er en meget kraftig folie (PVC, 230my) så kan den allikevell skjæres med skjæreplotter samt evt. alminnelig hobbykniv eller saks. Oramask 831 folien kan hefte på følgende materialer som sandblåses så som glass, plast, tre, stål etc.
Oramask 831 sandblåsningsfolie har en kraftig matt overflate som gjør den motstandsdygtig overfor de fleste materialer. Ut over dette har folien en semi-permanent kleber, som gjør at den lett kan fjernes uten å etterlate limrester.
Bemerk: Overflaten skal være ren og støvfri. Alt fett skal fjernes. Ny-lakkerte emner skal minimum ha tørket i 3 uker og det bør lages en prøve med Oramask 831 innen bruk.

  Oramask 831, Sandblæsnings folie
  fra 1.211,-
  1.514,- inkl. moms

   Produktskader under levering kan være en betydelig kostnad for oss og deg som kunde, og det er grunnen til at Oramask 831 leveres i beskyttende emballasje direkte på din adresse. På grunn av variasjoner i pakker fra våre leverandører, kan produktemballasjen som kundene mottar avvike fra bildene som vises.

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.