Oramask 810

Oramask 810 malfolie for montering på presenninger, markiser og stoffer (med airbrush), deretter maling eller lakkering på toppen. Oramask 810 malfolie er enkel å skjære, lett å ta av og installere. Oramask 810 kan også brukes til fleksible og ujevne overflater. Malfolien kan gjenbrukes 1-3 ganger, avhengig av om det er en stor eller liten gjenstand. Oramask 810 er laget av PVC og påvirkes derfor ikke av maling med løsemidler i seg.
I tillegg er Oramask 810 også en folie som brukes til å dekke på byggeplasser, f.eks. for vinduer og dører ved spraymaling. Belegget er veldig enkelt, og når arbeidet er utført, fjernes folien uten å etterlate noen limrester. Oramask 810 har en matt overflate, noe som minimerer risikoen for at feil kan oppstå når man bruker den som deksel.

  Oramask 810 malfolie
  fra 338,-
  423,- inkl. moms

   Har du spørsmål til vår kundeservice?
   Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.