Oramask 810

Oramask 810 malfolie for montering på presenninger, markiser og stoffer (med airbrush), deretter maling eller lakkering på toppen. Oramask 810 malfolie er enkel å skjære, lett å ta av og installere. Oramask 810 kan også brukes til fleksible og ujevne overflater. Malfolien kan gjenbrukes 1-3 ganger, avhengig av om det er en stor eller liten gjenstand. Oramask 810 er laget av PVC og påvirkes derfor ikke av maling med løsemidler i seg.
I tillegg er Oramask 810 også en folie som brukes til å dekke på byggeplasser, f.eks. for vinduer og dører ved spraymaling. Belegget er veldig enkelt, og når arbeidet er utført, fjernes folien uten å etterlate noen limrester. Oramask 810 har en matt overflate, noe som minimerer risikoen for at feil kan oppstå når man bruker den som deksel.

Oramask 810 malfolie
fra 308,00 NOK
386,00 NOK inkl. moms

Har du spørsmål til vår kundeservice?
Du kan alltid kontakte oss på mail salg@skilt-produksjon.no eller tlf. +47 21 98 88 88. Vi er glade for å veilede deg om hvordan du kommer i gang og setter sammen en pakkeløsning etter dine behov. Vi tilbyr gratis support både før og etter kjøpet, da det er i vår interesse at du kommer godt i gang med en varmepresse fra skilt-produksjon.no.